沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

有無師兄弟熊咗?
有無師兄弟熊咗?

Me
有無師兄弟熊咗?

here
有無師兄弟熊咗?

here

你同河馬同船
有無師兄弟熊咗?

here

量子 有無熊熊推介
而家先聽返三點九 師父下星期一等高位put

好耐無見 近期點啊你

好耐無見 近期點啊你

就黎完sem好多paper寫
你原名係咩 太耐無返黎唔知你地改名咩啊

好耐無見 近期點啊你

你都知太耐無返
完sem 就返多啲黎

我地等大師兄等得好苦

無左你哄盈 個個月都俾師傅濕一大棍

買定離手

預計2017年11月10日晚錢錢錢內容
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升 已J左
3. 美匯大升 已J左
4. 北韓開火, TRUMP聯合中國恐嚇北韓
5. 992見底
6. 自己有87 97 07股災經驗 已J左
7. 772 / 700 見頂 已J左
8. 估中金價走勢 已J左
9. 睇中澳門股 已J左
10. 自己計數準又識經濟 已J左
11. 自己記憶力勝人一籌 已J左
12. 全港財演一時一樣 已J左
13. 自己係投資, 人地係投機 已J左
14. 07年扑中哂內需股
15. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒 已J左
16. 李嘉誠走資, 香港地產霸權衰落 已J左
17. 14年扑中哂人民幣
18. 英國王坐艇或轉呔
19. bitcoin 一定爆煲
20. 英國王都hit and run
21. 蘋果概念唔掂
22. 美國稅改失敗
23. 債市爆破在即
24. 係咁話夠鐘 已J左
25. 係咁話夠得一個得一個
26. 北水係唔存在
27. 睇中吉利
28. 放2382/2007入成份股係爆煲先兆 已J左
29. 941賺到笑 多謝大家 已J左
30. J中石油 已J左

\|/
無市都早起

好耐無見 近期點啊你

你都知太耐無返
完sem 就返多啲黎

我地等大師兄等得好苦

無左你哄盈 個個月都俾師傅濕一大棍

上棍撈到底
\|/
Mola mola
Mola mola

買定離手

預計2017年11月10日晚錢錢錢內容
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升 已J左
3. 美匯大升 已J左
4. 北韓開火, TRUMP聯合中國恐嚇北韓
5. 992見底
6. 自己有87 97 07股災經驗 已J左
7. 772 / 700 見頂 已J左
8. 估中金價走勢 已J左
9. 睇中澳門股 已J左
10. 自己計數準又識經濟 已J左
11. 自己記憶力勝人一籌 已J左
12. 全港財演一時一樣 已J左
13. 自己係投資, 人地係投機 已J左
14. 07年扑中哂內需股
15. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒 已J左
16. 李嘉誠走資, 香港地產霸權衰落 已J左
17. 14年扑中哂人民幣
18. 英國王坐艇或轉呔
19. bitcoin 一定爆煲
20. 英國王都hit and run
21. 蘋果概念唔掂
22. 美國稅改失敗
23. 債市爆破在即
24. 係咁話夠鐘 已J左
25. 係咁話夠得一個得一個
26. 北水係唔存在
27. 睇中吉利
28. 放2382/2007入成份股係爆煲先兆 已J左
29. 941賺到笑 多謝大家 已J左
30. J中石油 已J左

有時都真係想知誠哥勁d定師父勁d
Mola mola

\|/
\|/
Mola mola

已開定新post

沈門師兄弟徙置區第五十五期 -不做屎忽鬼,找數真漢子

https://lihkg.com/thread/464807/page/1

嗱嗱嗱,我係咪最尊師重道嘅弟子,一見師父話請食飯認輸,即時稱讚佢高風亮節
Mola mola

屌吖,冇市都扮印度佬 越嚟越呃唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞