沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
樓王,我諗住星期一買金,你點睇

cfu祝福左現價金
cfu話現價金入得過

呢到
Mola mola

屌吖,冇市都扮印度佬 越嚟越呃唔到人

肥佬上船,不了

睇圖結合政治經濟狀況,升嘅機會係好大

肥佬上船,不了

我覺得1300-1320附近應該唔難

死肥佬商股匯係得一樣唔準
Mola mola

Qq adr

肥佬上船,不了

開張十年同廿年金價走勢圖睇吓,似係上行通道起動,據聞有錢佬嘅投資組合係10-15%現金、不動產65%-70%、其餘係股票貴金屬,而持有貴金屬嘅比例上升

肥佬上船,不了

開張十年同廿年金價走勢圖睇吓,似係上行通道起動,據聞有錢佬嘅投資組合係10-15%現金、不動產65%-70%、其餘係股票貴金屬,而持有貴金屬嘅比例上升

同我咁,金價,十年圖!
加上金仔一日未收皮,咁上下就震一鑊,如果唔諗黃金,其實白銀可以諗諗,但我冇乜研究,之前公海有post講嘅,沉咗底
加上金仔一日未收皮,咁上下就震一鑊,如果唔諗黃金,其實白銀可以諗諗,但我冇乜研究,之前公海有post講嘅,沉咗底

係咪因為肥佬唔講白銀

唔係,白銀工業用途廣,喺銀紙泛濫之下原材料價格必升,睇銅、鐵就知,白銀有冇etf就唔知,實體銀條香港有買賣,唯獨儲存有機會氧化變黑,打理上比金條麻煩,金有2840etf
Mola mola

Qq adr

星期一齊齊跟師傅PUT 爆 QQ 280見....

係咪因為肥佬唔講白銀

唔係,白銀工業用途廣,喺銀紙泛濫之下原材料價格必升,睇銅、鐵就知,白銀有冇etf就唔知,實體銀條香港有買賣,唯獨儲存有機會氧化變黑,打理上比金條麻煩,金有2840etf

美國有銀etf

仲有1x 2x 3x
其實師父講得啱,樓市、股市、原材料....係QE帶嚟嘅虛假繁榮,必須要還,扭曲嘅市場、歪理變成真理,真理必將審判各位
其實師父講得啱,樓市、股市、原材料....係QE帶嚟嘅虛假繁榮,必須要還,扭曲嘅市場、歪理變成真理,真理必將審判各位

師父聖旨:恆指入嘅要沽 出嘅要買

師傅英明....
師父聖旨:恆指入嘅要沽 出嘅要買

師傅英明....

跟?
對家?

呢句食花生算啦
Mola mola

Qq adr

星期一齊齊跟師傅PUT 爆 QQ 280見....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞