沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我諗今晚師父應該會提起賭騰訊輸左嘅個一餐飯

佢會唔會呀
除非佢睇人COMMENT

「我做人就係咁,硬頸。我真係唔睇好騰訊,因為佢唔值。輸左咪輸左,我好公道,呢餐飯我會請。唔似啲人陰啲陰啲單單打打。有啲報紙咁樣出圖,名我唔講啦費事益佢,就係唔公道。呢個世界好多野歪理變成真理,但當歪理去到一個地步,真理就會顯現,修正呢個錯誤。」

佢會唔會呀

「我做人就係咁,硬頸。我真係唔睇好騰訊,因為佢唔值。輸左咪輸左,我好公道,呢餐飯我會請。唔似啲人陰啲陰啲單單打打。有啲報紙咁樣出圖,名我唔講啦費事益佢,就係唔公道。呢個世界好多野歪理變成真理,但當歪理去到一個地步,真理就會顯現,修正呢個錯誤。」

肥鳩頭, 我今舖撐你
有冇J中海油呀

佢會唔會呀

師父

小兵:「係囉,大師講騰訊⋯啲理由都講曬,咁樣升⋯都⋯都好難講。」
師父:「總之呢,真係唔值,唉你地睇啦,信既信唔信既就唔信,無人搵枝槍指住你。指數係咁靠佢夾,咁個市健康定唔健康呀。」

佢會唔會呀

肥鳩頭, 我今舖撐你

找數真漢子

講數錢呢度肯肯定呂布最勁啦

都係跟你搵食 多謝你d 2382

你咁早撈底抵你贏咁多啦

節目開左未
買定離手

預計2017年11月10日晚錢錢錢內容
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 北韓開火, TRUMP聯合中國恐嚇北韓
5. 992見底
6. 自己有87 97 07股災經驗
7. 772 / 700 見頂
8. 估中金價走勢
9. 睇中澳門股
10. 自己計數準又識經濟
11. 自己記憶力勝人一籌
12. 全港財演一時一樣
13. 自己係投資, 人地係投機
14. 07年扑中哂內需股
15. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
16. 李嘉誠走資, 香港地產霸權衰落
17. 14年扑中哂人民幣
18. 英國王坐艇或轉呔
19. bitcoin 一定爆煲
20. 英國王都hit and run
21. 蘋果概念唔掂
22. 美國稅改失敗
23. 債市爆破在即
24. 係咁話夠鐘
25. 係咁話夠得一個得一個
26. 北水係唔存在
27. 睇中吉利
28. 放2382/2007入成份股係爆煲先兆
29. 941賺到笑 多謝大家
買定離手

預計2017年11月10日晚錢錢錢內容
1. 縮表全球資產爆破
2. 拆息大升
3. 美匯大升
4. 北韓開火, TRUMP聯合中國恐嚇北韓
5. 992見底
6. 自己有87 97 07股災經驗
7. 772 / 700 見頂
8. 估中金價走勢
9. 睇中澳門股
10. 自己計數準又識經濟
11. 自己記憶力勝人一籌
12. 全港財演一時一樣
13. 自己係投資, 人地係投機
14. 07年扑中哂內需股
15. 大陸地產爆破, 樓唔係用來炒
16. 李嘉誠走資, 香港地產霸權衰落
17. 14年扑中哂人民幣
18. 英國王坐艇或轉呔
19. bitcoin 一定爆煲
20. 英國王都hit and run
21. 蘋果概念唔掂
22. 美國稅改失敗
23. 債市爆破在即
24. 係咁話夠鐘
25. 係咁話夠得一個得一個
26. 北水係唔存在
27. 睇中吉利
28. 放2382/2007入成份股係爆煲先兆
29. 941賺到笑 多謝大家
30. J中石油
做左三四次281即彈
今日有個阿婆打上電視台問大師992

佢10蚊9蚊都有貨

大師叫佢4個幾可以溝貨溝到5蚊

Qq走勢呢幾日好差
師父:騰訊唔會再期望有好業績出黎
今日有個阿婆打上電視台問大師992

佢10蚊9蚊都有貨

大師叫佢4個幾可以溝貨溝到5蚊

升到15就唔駛溝貨
Qq走勢呢幾日好差

呢句真既....

佢會唔會呀

肥鳩頭, 我今舖撐你

找數真漢子

https://youtu.be/A1SV9g0bcPo
電台12:00都有講700餐飯
師父就黎請大家食大茶飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞