沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
師父點算, HIBOR今日無升

師父都食懵咗,啲新股短期凍結咗咁多錢,HIBOR梗係升㗎
期指低水成60點

原來尋晚係揸期既天堂之門

低水咁多點玩

冇開倉...睇定d先

+1
唔記得今日雷蛇放榜, 3中1, 有機會執煙頭
師父點算, HIBOR今日無升

師父都食懵咗,啲新股短期凍結咗咁多錢,HIBOR梗係升㗎

錢錢錢少左樣野講啦
\|/g
會唔會又黎午市後急插
前排贏咗啲錢想用嚟買條金條都唔敢,佢老味死肥佬上船,等間真係黃金變爛銅
會唔會又黎午市後急插

唔出奇...加沽啦
搞到我冇操作,死肥佬
前排贏咗啲錢想用嚟買條金條都唔敢,佢老味死肥佬上船,等間真係黃金變爛銅

佢不嬲J開金價嫁wo
搞到我冇操作,死肥佬

零吉倉啦樓王,下午可能特價

佢不嬲J開金價嫁wo

我怕咗佢,實金都唔搏
師父今晚有冇打j 食粥食飯睇埋晝
師父今晚有冇打j 食粥食飯睇埋晝

今日金價升喎

今晚師傅會J
原來中左一手雷蛇
有飯食了
原來中左一手雷蛇
有飯食了

抽幾
原來中左一手雷蛇
有飯食了

高手
插啦終於
原來中左一手雷蛇
有飯食了

高手

有一倍PROFIT我就買個雷SIR MOUSE
插啦終於

淡勢已成...
慘啦

美國職棒、中華職棒的總冠軍賽、世界大賽在日前先後結束,刑事局偵九大隊偵一隊針對運動簽賭展開清查、掃蕩,在10月30、31日、11月8日前往雲林、嘉義、高雄破獲「葡京娛樂城」,該線上賭場長期在情色片的片頭打廣告,藉以吸收賭客上線簽賭。

警方調查,「葡京娛樂城」長期以線上A片的片頭打廣告,吸引許多賭客購買點數以第三方支付的方式兌換賭資,從2017年4月起開始營業,在短短6個月內經手賭資高達14.3億,不法所得約7000餘萬。
慘啦

美國職棒、中華職棒的總冠軍賽、世界大賽在日前先後結束,刑事局偵九大隊偵一隊針對運動簽賭展開清查、掃蕩,在10月30、31日、11月8日前往雲林、嘉義、高雄破獲「葡京娛樂城」,該線上賭場長期在情色片的片頭打廣告,藉以吸收賭客上線簽賭。

警方調查,「葡京娛樂城」長期以線上A片的片頭打廣告,吸引許多賭客購買點數以第三方支付的方式兌換賭資,從2017年4月起開始營業,在短短6個月內經手賭資高達14.3億,不法所得約7000餘萬。

早就應該啦, 騎劫左個片頭, 以前邊有呢D野嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞