沈門師兄弟徙置區第五十四期 - 總會扑中故災本利歸還

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

無呀 前排係返新學適應唔到 女朋友又係咁搞到有情緒困擾所以唔得閒上黎姐
暑假果時又花好多時間返pt去旅行 拍拖

而家一切正常就返黎啦

女朋友最後讀乜?

我睇另一個post話asso好易入大學,佢地話有3-5成!
真係咁易?要讀幾耐?

睇邊間asso, 我之前hkcc engine真係有一半人上得返, 包埋八大本部既top up

魯七

女朋友最後讀乜?

我睇另一個post話asso好易入大學,佢地話有3-5成!
真係咁易?要讀幾耐?

睇邊間asso, 我之前hkcc engine真係有一半人上得返, 包埋八大本部既top up

魯七

聽日又要受棍
聽日又要受棍

何出此言
聽日又要受棍

何出此言

求下週五行
聽日又要受棍

呢2日發夢都見到騰訊股價係咁跌
認真
聽日又要受棍

認真

嘩師兄你發夢都諗股票
聽日又要受棍

認真

聽日又要受棍

認真

嘩師兄你發夢都諗股票

差少少到年度target...仲緊張過2382碌番落黎既時候
其實應該直接做sp唔洗搞咁多野...
聽日又要受棍

認真

最子兄已經進入左師父嘅潛意識

估值太貴啦, 已經去到不理性既階段!
負面因素一直o係度, 但個市場唔理炸嘛!
有5行未
聽日又要受棍

認真

最子兄已經進入左師父嘅潛意識

估值太貴啦, 已經去到不理性既階段!
負面因素一直o係度, 但個市場唔理炸嘛!

潛行沈間
牛市就應該有排未頂,不過黎緊呢星期就難講
聽日又要受棍

認真

嘩師兄你發夢都諗股票

末期老散
聽日又要受棍

認真

嘩師兄你發夢都諗股票

差少少到年度target...仲緊張過2382碌番落黎既時候
其實應該直接做sp唔洗搞咁多野...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞