肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
之前完全睇唔到個post,冇逐個po mon過。雖然係得意搞笑,但同高登唔係好match,令人即諗起baby kongdom。唔好話呢度唔關高登事,除咗小部分人,其他都係熟咗高登文化嘅老屎忽。如果你話呢個得,唔講5p字,點解做表情撚唔得?

老實講
除左5p字睇得多有機會令人誤以為係正字
叫有得屌下之外
高登好多野都唔知屌黎做乜
其實好多連登仔都係由高登過黎既..##fatc
之前完全睇唔到個post,冇逐個po mon過。雖然係得意搞笑,但同高登唔係好match,令人即諗起baby kongdom。唔好話呢度唔關高登事,除咗小部分人,其他都係熟咗高登文化嘅老屎忽。如果你話呢個得,唔講5p字,點解做表情撚唔得?

老實講
除左5p字睇得多有機會令人誤以為係正字
叫有得屌下之外
高登好多野都唔知屌黎做乜

如果你意思係要追究個好實用嘅原因係冇咩意義,呢啲不成文規矩係令連/高登嘅文化一種,係令到人覺得自己係個高登/連登仔而唔係其他。btw其實大家咁大個唔會睇得多5p字就誤以為係正字
樓主好波fatc
只能說肥婆icon,假腦魔icon呢堆柒野同埋你班會員既態度真係逐步趕緊人返高登,我就係其中一個

乜又係你呀陳生

個個post都見到你咁講
你肯走未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞