肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
fatc fatc
是咪成個膠登搬左來?
唔撚滿意咪走囉屌fatc
唔撚滿意咪走囉屌undefined

又話一家人又乜又七又反高登
一意見不合就叫人走
佢落左架你係咪返高登呀柒頭

一意見不合就叫人走

咁佢唔落架到時係咪你走啊撚樣?

一意見不合就叫人走

咁佢唔落架到時係咪你走啊撚樣?

一個星期
佢唔落我唔上
家陣d風氣真係唔撚得

Admin見之前提出肥婆icon個post好撚多正評,咁佢先推出黎比大家用
咁推出左之後有d巴/絲打覺得唔match高登,唔好睇etc.,表達話叫admin收返其實冇問題,但屌鳩佢唔撚理民意係咩玩法識讀心咩大佬,之前你又唔講,點知你唔滿意啫

同埋,積返下d口德啦好心,個肥婆icon點樣都好都係某d巴/絲打既心血黎

其實唔只肥婆icon,好多post都係,唔岩自己心水/唔同自己立場就屌鳩柒佢既風氣真係

或者係我太on9,竟然期望高登仔會改善呢種風氣

根本香港就係咁
##fatc ##fatc ##fatc ##fatc
fatc 我覺得幾得意。香港人係咁㗎啦!乜都反,反無視但又會睇,睇咗又要扮無睇,踢爆佢有睇又屌一台獨大
fatc 我覺得幾得意。香港人係咁㗎啦!乜都反,反無視但又會睇,睇咗又要扮無睇,踢爆佢有睇又屌一台獨大

係無線
樓主好波
睇班垃圾真係嬲撚到
個班屌屌屌既仆街應該係現實生活中完全冇建造力既垃圾黎
屌係冇問題 有理有據至得嫁碌柒
人地心血黎 冇做錯都要屌 on撚9
fatc fatc fatc fatc fatc fatc
我係要用呀
你吹呀
admin 有無咨詢過先攞黎上架? 果個post 嘅正評可能只係鼓勵原創,唔代表支持將set icon 上架喎,咪混淆視聽。依家公投post 支持嘅都係佔緊下風,咁咪睇下投票結果囉。講經咩

你唔鐘意咪唔撚好用囉,又唔係收你錢。
當初呢個論壇開個陣你又有冇投票支持呀?
#[joyce]#fatc ##fatc ##fatc
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩

on9
高鐵目的係咩呀
起之前既民意係點呀
用邊個錢起呀
屌你老母 小學雞做功課啦

on9
高鐵目的係咩呀
起之前既民意係點呀
用邊個錢起呀
屌你老母 小學雞做功課啦

垃撚圾成班人啲邏輯弱到爆
人地毛都冇收條呀整出黎
小學雞返屋企做功課la屌你
我淨係記得我入去負評左就出返去
##fatc
香港人修養問題
日本人係依方面好好多
就算口臭極都知咩係尊重
#[joyce]#fatc
admin 有無咨詢過先攞黎上架? 果個post 嘅正評可能只係鼓勵原創,唔代表支持將set icon 上架喎,咪混淆視聽。依家公投post 支持嘅都係佔緊下風,咁咪睇下投票結果囉。講經咩

你唔鐘意咪唔撚好用囉,又唔係收你錢。
當初呢個論壇開個陣你又有冇投票支持呀?

佢註冊account都冇經我地公投啦
fatc
fatc

柒都用丫
fatc 有少少鐘意左樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞