肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
##fatc
痴撚線 個肥婆icon topic直程連禁入去既意欲都無
使唔使下有改動都用投票呀?隔離膠登都係咁架,好大自由度,改咩都民主投票。最尾咪收皮囉。
咁屌法邊有人會再幫個壇創作任何嘢
睇唔順眼就屌人整堆垃圾出嚟、話人鼓吹肥婆風氣
明明只係想笑吓
講到人十惡不赦咁做乜##fatc
肥婆肯收皮味。
家陣d風氣真係唔撚得

Admin見之前提出肥婆icon個post好撚多正評,咁佢先推出黎比大家用
咁推出左之後有d巴/絲打覺得唔match高登,唔好睇etc.,表達話叫admin收返其實冇問題,但屌鳩佢唔撚理民意係咩玩法識讀心咩大佬,之前你又唔講,點知你唔滿意啫

同埋,積返下d口德啦好心,個肥婆icon點樣都好都係某d巴/絲打既心血黎

其實唔只肥婆icon,好多post都係,唔岩自己心水/唔同自己立場就屌鳩柒佢既風氣真係

或者係我太on9,竟然期望高登仔會改善呢種風氣

其實都係多個選擇姐
我愛樓主##fatc
支持新iconfatc ##fatc ##fatc ##fatc
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩

屌你整個icon 出黎要用你錢咩,都唔明你拎黎講做咩

搞柒我上開個科林仲大罪

你以為你邊撚個
唔中意咪走
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩

689都放左好多心血係香港

仲粒粒皆辛苦
匿名論壇係咁㗎啦 咁認真做乜 上到嚟仲要同你客客氣氣咩

Admin都唔使咁介懷 但最好順應返民意啦

個人修養又真係唔係人人有既
admin唔洗理班人 佢地唔想用咪唔好用

嘩 你又好有修養喎 出面個投票7百幾對3百幾 多一倍 你叫人唔好理?
admin 有無咨詢過先攞黎上架? 果個post 嘅正評可能只係鼓勵原創,唔代表支持將set icon 上架喎,咪混淆視聽。依家公投post 支持嘅都係佔緊下風,咁咪睇下投票結果囉。講經咩

fatc
#[joyce]#fatc
fatc
時事台冷冷清清
反而肥婆icon就踴躍討論
##fatc
push

其實都只係多左一種選擇姐 你地唔用你地事 我地用又關你地鳩事##fatc

我用殘體字 5p字都係多種選擇姐 你地唔用你地事
我用又鳩你鳩事

on9 logic, 嗰啲都係錯字, 肥婆icon係icon。fatc

你覺得得意就係culture -.-
人地鐘意就唔可以係culture@.@
你玩撚哂啦-,-
啲連登仔好惡 做咩都要經佢地同意 佢地既民意就係民意 人地個啲就唔係

仲有 新icon好得意我屌哂你地老母##fatc

其實好得意fatc

其實都只係多左一種選擇姐 你地唔用你地事 我地用又關你地鳩事##fatc

咁講既話用5p字又有咩問題?
樓主講中晒
##fatc fatc
雖然唔會用
但人地一番心意 無咩好反
Admin就係理民意 先加入去
加左 又話唔要 仲要屌囇鬼咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞