肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
家陣d風氣真係唔撚得

Admin見之前提出肥婆icon個post好撚多正評,咁佢先推出黎比大家用
咁推出左之後有d巴/絲打覺得唔match高登,唔好睇etc.,表達話叫admin收返其實冇問題,但屌鳩佢唔撚理民意係咩玩法識讀心咩大佬,之前你又唔講,點知你唔滿意啫

同埋,積返下d口德啦好心,個肥婆icon點樣都好都係某d巴/絲打既心血黎

其實唔只肥婆icon,好多post都係,唔岩自己心水/唔同自己立場就屌鳩柒佢既風氣真係

或者係我太on9,竟然期望高登仔會改善呢種風氣
fatc 巴打我愛你##fatc
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩
##fatc ##fatc ##fatc ##fatc
##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc ##fatc ##fatc fatc fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc fatc fatc fatc fatc #[joyce]#fatc

689都放左好多心血係香港

屌你整個icon 出黎要用你錢咩,都唔明你拎黎講做咩

屌你整個icon 出黎要用你錢咩,都唔明你拎黎講做咩

搞柒我上開個科林仲大罪
fatc
fatc
返高登啦你班柒頭, 少少搞笑野都接受唔到fatc
fatc
仲有好多連仔會自稱高登仔
同自稱中國人既香港人有咩分別
樓主好波!##fatc
##fatc ##fatc
admin 有無咨詢過先攞黎上架? 果個post 嘅正評可能只係鼓勵原創,唔代表支持將set icon 上架喎,咪混淆視聽。依家公投post 支持嘅都係佔緊下風,咁咪睇下投票結果囉。講經咩
唔明點解一定要似高登,明明當初大家係覺得呢度更進步先聚集係度吹水。我認為只要係有質素嘅野就可以加,就好似肥婆icon,唔鍾意咪唔好用囉,點解要限住同高登一樣?高登有好多唔好嘅野係咪要跟?
##fatc ##fatc
唔明點解一定要似高登,明明當初大家係覺得呢度更進步先聚集係度吹水。我認為只要係有質素嘅野就可以加,就好似肥婆icon,唔鍾意咪唔好用囉,點解要限住同高登一樣?高登有好多唔好嘅野係咪要跟?

支火用埋5p字 做大個餅
祝用肥婆icon嘅人
身邊所有女性全部都係肥婆!!!
買美極買到破產!!!

見一次!
屌你十次老母!!

伯母,打擾了!

你sure係進步?
有冇諗過點解咁少人屌新腦魔
點解大家對肥婆icon咁反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞