肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
##fatc ##fatc ##fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc
fatc fatc fatc
啲連登仔好惡 做咩都要經佢地同意 佢地既民意就係民意 人地個啲就唔係

仲有 新icon好得意我屌哂你地老母##fatc

其實好得意fatc
咁又真係唔太match
啲連登仔好惡 做咩都要經佢地同意 佢地既民意就係民意 人地個啲就唔係

其實好得意fatc

其實都只係多左一種選擇姐 你地唔用你地事 我地用又關你地鳩事##fatc
日日moon住個壇都唔知佢想加肥婆icon

其實好得意fatc

其實都只係多左一種選擇姐 你地唔用你地事 我地用又關你地鳩事##fatc

我用殘體字 5p字都係多種選擇姐 你地唔用你地事
我用又鳩你鳩事
唔明點解一定要似高登,明明當初大家係覺得呢度更進步先聚集係度吹水。我認為只要係有質素嘅野就可以加,就好似肥婆icon,唔鍾意咪唔好用囉,點解要限住同高登一樣?高登有好多唔好嘅野係咪要跟?

你sure係進步?
有冇諗過點解咁少人屌新腦魔
點解大家對肥婆icon咁反感

咁公投都係一個最公平嘅做法,希望有上嘅人都會去個個投票post度投票。人多始終會有唔同意見,如果唔可以並存就少數服從多數吧...
祝用肥婆icon嘅人
身邊所有女性全部都係肥婆!!!
買美極買到破產!!!

見一次!
屌你十次老母!!

伯母,打擾了!
admin 有無咨詢過先攞黎上架? 果個post 嘅正評可能只係鼓勵原創,唔代表支持將set icon 上架喎,咪混淆視聽。依家公投post 支持嘅都係佔緊下風,咁咪睇下投票結果囉。講經咩

其實家下公投post都睇到連登仔反感居多,我都支持admin因而收返肥婆icon

不過我係唔滿意某d人一黎就屌左佢漠視民意啫
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩

on9, 高鐵d錢唔係, 低能仔
個班柒頭係又屌,唔係又屌,乜閪都反,惡撚過狗,小學雞行為。 ##fatc
fatc fatc 樓主我愛你

其實好得意fatc

我用殘體字 5p字都係多種選擇姐 你地唔用你地事
我用又鳩你鳩事

on9 logic, 嗰啲都係錯字, 肥婆icon係icon。fatc
##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc
fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc
##fatc
fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc

呢個icon同我個樣好似##fatc
正已評fatc
匿名論壇係咁㗎啦 咁認真做乜 上到嚟仲要同你客客氣氣咩

Admin都唔使咁介懷 但最好順應返民意啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞