肥婆icon呢單野睇某d連登仔質素

130 回覆
423 Like 26 Dislike
建議admin係正式上架新icon前開post投票
加截止投票時間,由正負評數嚟決定,少數服從多數
起碼上架之後大家都知咩事,唔會亂屌一餐
有部份連登仔好自我中心,唔識專重人
有部份連登仔好自我中心,唔識尊重人

##fatc

呢兩日無見到個post 今日一上無啦啦一大堆babycondom icon真係屌左一聲 同見到5p字一樣咁噁心
太多新會然
##fatc
多個選擇有乜問題?你唔like咪唔好用囉。
係喎,其實高鐵都係人地既心血,都唔明啲人盲反做乜鳩

有得派膠我一定派足一個月比你呢d撚樣
##fatc
幾得意呀 fatc
多個選擇有乜問題?你唔like咪唔好用囉。

係囉-,-
都唔撚明.* 點解﹍×°唔俾用表情 °°°×.﹏\(
上高登就係咁嫁啦,唔理d人屌唔屌,市場決定一切。唔好用幾日之後就唔會再見到d人用呢d icon
上高登就係咁嫁啦,唔理d人屌唔屌,市場決定一切。唔好用幾日之後就唔會再見到d人用呢d icon

係阿,有班撚屌係度小妹5P話要返高登
市場決定一切 咁唔好屌佢地喇
##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc fatc ##fatc ##fatc fatc fatc fatc fatc fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc ##fatc ##fatc fatc ##fatc ##fatc ##fatc ##fatc fatc fatc #[joyce]#fatc fatc fatc fatc fatc

我係鍾意用呀fatc
之前有位巴打將D潮jpg (如:你大我呀.jpg) 8bit化,點解果個反而冇?

呢兩日無見到個post 今日一上無啦啦一大堆babycondom icon真係屌左一聲 同見到5p字一樣咁噁心

始終都會有人唔鍾意而屌都好正常
但起碼上架前都通知聲
我就覺得多d icon用都幾好,但唔好過分濫用影響討論區嘅討論價值
fatc fatc fatc
只能說肥婆icon,假腦魔icon呢堆柒野同埋你班會員既態度真係逐步趕緊人返高登,我就係其中一個
##fatc 呢個好過癮##fatc ##fatc
反個班人態度好少少會死?
之前完全睇唔到個post,冇逐個po mon過。雖然係得意搞笑,但同高登唔係好match,令人即諗起baby kongdom。唔好話呢度唔關高登事,除咗小部分人,其他都係熟咗高登文化嘅老屎忽。如果你話呢個得,唔講5p字,點解做表情撚唔得?
fatc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞