[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike
撐中國就5毛
咁北京奧運果時全部人都5毛了

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

講緊你個定義呀 lin頭仔

我個定義喺2017年講架柒頭

嘩屌 犀利

係你弱智啫

原來個定義只適用於2017
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

係你弱智啫

係咪仲有兩個月就出2018修訂版
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

係你弱智啫

唔好亂講野呀 一陣個定義又要改架啦

喂負皮之餘答下人先,都係以事議事姐,定係想話我係五毛

qr code付款就算有好處,但有咁明顯嘅保安漏洞都唔應該貿貿然支持。Visa都未必可以fix到呢個問題,更何況支那寶?如果咁樣就話香港電子支付款落後,香港人思想保守,就應該諗吓呢啲人係咩居心

問題係我根撚本冇叫過人用支那寶
我係話qr code有佢好處
就俾佢話支那寶打手再變五毛
你又點睇?

qr code有既壞處多過好處
而所謂好處其他方法都有
你隻五毛D wade就喺一推支付寶嗰期個個post都spin

鐘意女人係咪要鐘意欣宜

欣宜呢期出新歌你又話鐘意女人
咁你仲唔係欣宜打手?

你做乜曲線支持欣宜 你係咪暗戀佢

中意曼聯就係低賤
所以曼迷唔可以係好人
唔好好再俾關愛座撚啦!
俾屈毛引走晒啲同胞
其他post冇晒親中言論啦!

請大家唔好中港獨狗計!
唔好好再俾關愛座撚啦!
俾屈毛引走晒啲同胞

請大家唔好中港獨狗計!

唔係你講撚緊就係撚緊架喎
睇清楚邊個撚緊邊個
唔好好再俾關愛座撚啦!
俾屈毛引走晒啲同胞

請大家唔好中港獨狗計!

你條柒頭咪粒水啦
扮絲打心理變態

qr code付款就算有好處,但有咁明顯嘅保安漏洞都唔應該貿貿然支持。Visa都未必可以fix到呢個問題,更何況支那寶?如果咁樣就話香港電子支付款落後,香港人思想保守,就應該諗吓呢啲人係咩居心

問題係我根撚本冇叫過人用支那寶
我係話qr code有佢好處
就俾佢話支那寶打手再變五毛
你又點睇?

qr code有既壞處多過好處
而所謂好處其他方法都有
你隻五毛D wade就喺一推支付寶嗰期個個post都spin

鐘意女人係咪要鐘意欣宜

欣宜呢期出新歌你又話鐘意女人
咁你仲唔係欣宜打手?

你做乜曲線支持欣宜 你係咪暗戀佢

中意曼聯就係低賤
所以曼迷唔可以係好人

岩牙

咁即係qr code根本就可以用黎做俾錢啦
屌你老母咁你嘈乜柒啊

咁話qr code有佢好處可以用黎付款用乜撚野問題啊?答啦?

冇話唔可以
不過apple pay 8仔nfc更好
五毛Dwade食屎都有權可以讚舊屎好食既

你覺得好d咪覺囉
你on撚9?我覺得apple好d咁讚android係咪全部五毛?
屌你老尾你都on撚9你當你自己邊撚個啊

仲有係咁nfc好d nfc好d
你講就係啊?士多唔會同你俾裝機費架白痴仔,即係基本上nfc再好佢地係唔會用啊傻鳩,所以先要qr code
仲有你係屋企買野唔用qr code
你去買部nfc reader返黎插電腦用?

呢期推支付寶你就唱好qr code好過哂其他囉五毛
士多用現金咪得囉on9
拎得部電話掃掃掃都找左錢啦屌你老母
屋企買野咪用visa囉
五毛Dwade

我冇話qr code好過晒其他
我係話可以互補,你屈撚夠未?

屌你老母咁全撚部用現金咪得囉你講電子支付托柒咩
on9

ig shop可以直接用visa架?我又真係未撚見過wo
點啊兜到未啊
你到而家都係解釋唔到點解qr code就係五毛wo

大額用credit card apple pay
細額用nfc
ig有用qr code唔代表qr code安全
五毛D wade

ig shop點用nfc?

qr code係一個無可奈何方法
但而家唔係講ig
係講qr code推出市面
咪撚偷換概念呀五毛D wade
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

我最近睇lol比賽撐中國隊算唔算5毛
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

係你弱智啫

你唔好抽空香港而家嘅環境
同埋望清楚個po一開始po啲截圖
無收錢嘅藍屍都咁落力幫手spin
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

why not?騰爸爸收購左lol la
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

你呢個專鍾意引戰嘅attention seeker,煩撚過5毛
波台就係假膠 關ching就係反諷 長知識了
唔係撐中国就係五毛,五毛特有嘅幾個留言規律反映佢地係五毛。蠱惑人心、粉飾太平,比賣國更可恥。

利申我愛中國所有嘢,除左而家哩班自稱為中国人的人形生物
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

你呢個專鍾意引戰嘅attention seeker,煩撚過5毛

你邊位呀撚頭

佢唔標籤其它黎留言既人點做大佬呀
突然多左咁多 [生面口] wo
鄭立都講過中華文明,唔可以當係一個現代民族國家嚟睇

佢唔標籤其它黎留言既人點做大佬呀
突然多左咁多 [生面口] wo

突然咁多平時係時事台未見過嘅人突然呢幾日入晒黎
仲唔係五毛集團用分身洗走一地兩檢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞