[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike
屌你老母關愛又lag機?
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point
1. 關愛座對visa嘅qr code有信心
2. 佢post咗段新聞話中大研究發現QR code付款唔安全

咁visa既qr code係咪qr code呢

總之你錯啦
利申 我地對人不對事

邏輯大爆炸

上斷頭台啦你

3. 惡意張貼色情裸露或令人不安之圖片

BAM
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point
2. 佢post咗段新聞話中大研究發現QR code付款唔安全

qr code現存不少漏洞
信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題
有credit card nfc唔用?
五毛Dwade係道詭辯完未

你自己定義

我支持佢個定義呀!屌你老母!

咁你咪支持但我唔支持佢個主觀我係咪五毛?

你唔支持反五毛既主觀?你唔係五毛?

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?

所以就可以亂屈個罪名俾人
Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?

咩logic黎
即係提過支那都係五毛
咁我實係了

唔係提過支那,
而係會用連登仔平時都笑開支那人去spin呢個係五毛用開嘅手法。
雖然果個po仲有好多人咁講過,
但而家仲跟埋5毛係CC台spin就係你條波台狗
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

Visa fix唔好咪唔用囉
總之唔會用支那寶
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

咁即係qr code根本就可以用黎做俾錢啦
屌你老母咁你嘈乜柒啊

咁話qr code有佢好處可以用黎付款用乜撚野問題啊?答啦?

冇話唔可以
不過apple pay 8仔nfc更好
五毛Dwade食屎都有權可以讚舊屎好食既
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

咁話qr code有佢好處可以用黎付款用乜撚野問題啊?答啦?

冇話唔可以

咁點解你可以用佢支持qr code去推斷佢係五毛,從而推斷出五毛先會支持qr code,再推斷佢係五毛
唔明點解我地中國人唔可以支持祖國
三國殺online得大陸先有
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

咁點解你可以用佢支持qr code去推斷佢係五毛,從而推斷出五毛先會支持qr code,再推斷佢係五毛

喂負皮之餘答下人先,都係以事議事姐,定係想話我係五毛

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

你暗幫五毛 入list啦

可以, 不過唔好做香港人, 唔好留喺香港.

香港=中國 我留係香港有乜問題

香港係畀中國未經公技而佔領嘅. 身為香港人而親中, 就係親中賣港賊

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

都係個句
點解讚qr code就係五毛?

頭搖又尾擺 漂移境界 不想放大只想放大被放大

香港係畀中國未經公技而佔領嘅. 身為香港人而親中, 就係親中賣港賊

中國由1972年開始,已經著手剝奪香港人公投自決嘅權利
84年英中聯合聲明, 中國限制香港每年賣地50公頃而搞到地價飛升.
天價賣水畀香港
90年代尾新九姐變相有全直選,中國就要香港玩返功能組別
講明08年之後點選香港人話事,但最後食言
中國國民教育喺度洗腦

身為香港人咁都親中, 就係賣港
講得岩 借假膠身份黎過骨
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

你覺得好d咪覺囉
你on撚9?我覺得apple好d咁讚android係咪全部五毛?
屌你老尾你都on撚9你當你自己邊撚個啊

仲有係咁nfc好d nfc好d
你講就係啊?士多唔會同你俾裝機費架白痴仔,即係基本上nfc再好佢地係唔會用啊傻鳩,所以先要qr code
仲有你係屋企買野唔用qr code
你去買部nfc reader返黎插電腦用?

呢期推支付寶你就唱好qr code好過哂其他囉五毛
士多用現金咪得囉on9
拎得部電話掃掃掃都找左錢啦屌你老母
屋企買野咪用visa囉
五毛Dwade
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

qr code付款就算有好處,但有咁明顯嘅保安漏洞都唔應該貿貿然支持。Visa都未必可以fix到呢個問題,更何況支那寶?如果咁樣就話香港電子支付款落後,香港人思想保守,就應該諗吓呢啲人係咩居心
我極度懷疑關愛座自然開分身扮五毛推自己post
有乜可能又係嗰啲人係到圍爐互j?

咁你咪支持但我唔支持佢個主觀我係咪五毛?

你唔支持反五毛既主觀?你唔係五毛?

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?

所以就可以亂屈個罪名俾人
Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?

咩logic黎
即係提過支那都係五毛
咁我實係了

唔係提過支那,
而係會用連登仔平時都笑開支那人去spin呢個係五毛用開嘅手法。
雖然果個po仲有好多人咁講過,
但而家仲跟埋5毛係CC台spin就係你條波台狗

又spin
反關狗煩膠又等於撐五毛
非黑即白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞