[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike

嘩屌 犀利

係你弱智啫

原來個定義只適用於2017

唔好亂講野呀 一陣個定義又要改架啦

定義都可以與時並進
有用。多人buy就得

你個定義真係幾並進

2017年11修定版
關愛座本人反諷不計算

人大釋法
關愛座修定定義
岩岩見到手機台笑你地鍵國戰士小學雞
洗唔洗cap圖比關愛座台主

咁大膽

我個定義喺2017年講架柒頭

嘩屌 犀利

係你弱智啫

唔好亂講野呀 一陣個定義又要改架啦

定義都可以與時並進
有用。多人buy就得

你個定義真係幾並進

2017年11修定版
關愛座本人反諷不計算

唔夠兩分鐘又準備要改
答到未呀 關將軍
唔係撐中国就係五毛,五毛特有嘅幾個留言規律反映佢地係五毛。蠱惑人心、粉飾太平,比賣國更可恥。

利申我愛中國所有嘢,除左而家哩班自稱為中国人的人形生物

中國喺1949年成立
你愛既野可能都係1949年之前已經有

宋亡之後無中國,明亡之後無華夏
1949年只是繼滿清入關之後再亡多次國

幅五毛Dwade圖我搵得好辛苦

中晒

中晒

法國關愛座同人辯論嗰陣個個post都要加句“五毛DWade”宣佈自己贏咗

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1
*點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉
https://lihkg.com/thread/455874/page/17?ref=ios
咁辛苦呀?死撚返入去面對人啦
最叻開新戰場
家下屌鳩你既 洗唔洗當係5毛言論擺入list呀屌你老母弱智仔
法國關愛座同人辯論嗰陣個個post都要加句“五毛DWade”宣佈自己贏咗

個人簽名
-------------------------------------------
[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)
https://lihkg.com/thread/453994/page/1

攞尾彩

Sor9, 講錯, 你的確唔係Attention seeker, 你鍾意派膠
今次終於有人理你, 應該好開心啦

Sor9, 講錯, 你的確唔係Attention seeker, 你鍾意派膠
今次終於有人理你, 應該好開心啦

依個係我2017年8月講
依加11月講 唔計
關生門生遍地

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

講緊你個定義呀 lin頭仔

我個定義喺2017年講架柒頭

嘩屌 犀利

係你弱智啫

你唔好抽空香港而家嘅環境
同埋望清楚個po一開始po啲截圖
無收錢嘅藍屍都咁落力幫手spin

又可以屈埋藍絲
又係唔幫呢邊就一定係另一邊
你有冇讀過書寫過文其實

咁你睇清楚啲截圖未呀?
望吓同你一齊反關嘅係咩人?
關生門生遍地

cc台平均質素=關生門生平均質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞