[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike
關ching請繼續加油
唔需要理班五毛狗波台狗動物狗既閒言閒語

堅持己見 絕不後悔
總有一日你會成功 大家最後會明白你既貢獻

好似法國大革命既雅各賓黨咁
反佢地 反革命既下場就係斷頭台
班五毛假膠到時就會後悔

後悔緊了

五毛假膠垂死掙扎
後悔得太遲了
斷頭台不可避免

「五毛假膠必須死,因為香港必須生」
"50 cent and fake plastic must die that Hong Kong can live"
支持
樓主又開新post
你係咪廢撚到咩都駁唔到?

完全無point點撐你

你駁到上面d圖咩柒頭?駁呀,我等睇你衝出黎柒

我想問啲圖除左睇到撐中國
仲睇到佢地收錢做打手

五毛收錢撐中可以理解
但唔收錢撐中重低賤
好比洋腸港女賤過雞既道理

你性無能驚咩
樓主又開新post

完全無point點撐你

仲睇到佢地收錢做打手

五毛收錢撐中可以理解
但唔收錢撐中重低賤

啱呀!果d真心雞真心公廁,真係支那政府樂見,推行咁多年紅色洗腦教育既成果黎
樓主又開新post

完全無point點撐你

你駁得到我啲圖先再講其他

撐中國就五毛
你睇返其他post人地對五毛定義先啦廢閪
仲要開post屈分身
肉唔肉酸

我有我自己定義
撐中國撐五毛就係五毛
講左好多次

你自己定義

我支持佢個定義呀!屌你老母!

咁你咪支持但我唔支持佢個主觀我係咪五毛?

你唔支持反五毛既主觀?你唔係五毛?

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?
樓主又開新post

完全無point點撐你

仲睇到佢地收錢做打手

五毛收錢撐中可以理解
但唔收錢撐中重低賤

你性無能驚咩

唔洗spin喇,一係你就係五毛,一係你就係雞係公廁
關ching請繼續加油
唔需要理班五毛狗波台狗動物狗既閒言閒語

堅持己見 絕不後悔
總有一日你會成功 大家最後會明白你既貢獻

好似法國大革命既雅各賓黨咁
反佢地 反革命既下場就係斷頭台
班五毛假膠到時就會後悔

後悔緊了

五毛假膠垂死掙扎
後悔得太遲了
斷頭台不可避免

「五毛假膠必須死,因為香港必須生」
"50 cent and fake plastic must die that Hong Kong can live"

屌你老母d英文

撐中國就五毛
仲要開post屈分身
肉唔肉酸

我有我自己定義
撐中國撐五毛就係五毛
講左好多次

你自己定義

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?

所以就可以亂屈個罪名俾人
Cc台logic
樓主又開新post

完全無point點撐你

仲睇到佢地收錢做打手

五毛收錢撐中可以理解
但唔收錢撐中重低賤

你性無能驚咩

唔洗spin喇,一係你就係五毛,一係你就係雞係公廁

屌你老母關愛又lag機?
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point
1. 關愛座對visa嘅qr code有信心
2. 佢post咗段新聞話中大研究發現QR code付款唔安全
波台同yahoo新聞啲人冇乜分別
只係差在冇有錢收

撐中國就五毛
仲要開post屈分身
肉唔肉酸

我有我自己定義
撐中國撐五毛就係五毛
講左好多次

你自己定義

Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point
2. 佢post咗段新聞話中大研究發現QR code付款唔安全

咁visa既qr code係咪qr code呢

總之你錯啦
利申 我地對人不對事
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

總之你錯啦
利申 我地對人不對事

邏輯大爆炸
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

總之你錯啦
利申 我地對人不對事

咪係
話你啱咁我咪好無面

撐中國就五毛
仲要開post屈分身
肉唔肉酸

我有我自己定義
撐中國撐五毛就係五毛
講左好多次

你自己定義

低賤還低賤,五毛還五毛
感情台大把狗公都低賤,又係五毛?

仲有咩叫撐中國?到而家班友都未講得清wo

你唔使用低賤嚟spin
重點係支持中國,
呢個po一開頭po哂啲截圖

尋晚你講咗成晚都係想講對準政權
唔好一碌鳩打落新移民度
我講咗新移民佔香港人口比例咁多,
只要佢地親建制,佢地就係憂患
唔落力融入,點樣叫本地人接受佢地?

你自己定義

Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?

咩logic黎
即係提過支那都係五毛
咁我實係了
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

總之你錯啦
利申 我地對人不對事

邏輯大爆炸

上斷頭台啦你
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

總之你錯啦
利申 我地對人不對事

邏輯大爆炸

上斷頭台啦你

定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point

再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞