[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike
樓主又開新post
你係咪廢撚到咩都駁唔到?

完全無point點撐你

原來你地成班自high circle jerk 就可以當贏

冇人入去駁就話人自high真係痴撚線

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦
樓主又開新post

完全無point點撐你

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

好啦,咁點先算撐支那呢?
淘寶算唔算,用小米算唔算?

收皮啦支那狗
同你講呀
讚qr code = 推支那寶
讚android = 推小米華為
樓主又開新post

完全無point點撐你

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

點算 重有乜科技可以用
樓主又開新post

完全無point點撐你

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

個人覺得唔算,最多算戇鳩
不過唔洗騎劫
有哂圖嗰啲撐支那嘅user,特別係撐政府嘅,想唔認五毛都講唔撚通啦
我唔係五毛喎屌你

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫
有哂圖嗰啲撐支那嘅user,特別係撐政府嘅,想唔認五毛都講唔撚通啦

之前有巴打post都講左五毛係收撚左錢去做支那打手
呢個先係最開始既定義
但變到撐政府就=係五毛
根本就係自己將個定義主觀地去無限延伸

之後講一兩句撐都入list
去到後面駁佢都可以當五毛
咁係咪所有post全部一面倒認同你地就等於清除晒五毛

驗下腦啦

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

下我讚下qr code直接俾樓主當五毛wo
騎劫?我問親佢最後都潛水wo

用字小心啲
唔係讚下。係狂讚
個個支付寶post都有你spin qr
qr code付款根本又慢又唔安全

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

用字小心啲
唔係讚下。係狂讚

你覺得慢唔安全就唔俾人覺得相反
真心香港好多人都唔識尊重國歌

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

呢個先係最開始既定義
但變到撐政府就=係五毛

驗下腦啦

但係好人好姐邊個會撐港共,無收錢去做人收錢做既野聽落唔覺得on9?
咁既然啲on9都同5毛一樣function咁點解唔可以當埋佢5毛?洗唔洗開多個category叫你地做盲毛?

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

呢個先係最開始既定義
但變到撐政府就=係五毛

驗下腦啦

但係好人好姐邊個會撐港共,無收錢去做人收錢做既野聽落唔覺得on9?
咁既然啲on9都同5毛一樣function咁點解唔可以當埋佢5毛?洗唔洗開多個category叫你地做盲毛?

支持香港政府 因為我覺得林鄭做到野 一黎就有津貼 態度又強硬得黎夠軟 真心佢係暫時最好特首

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

用字小心啲
唔係讚下。係狂讚

你話係就一定要全世界就你,唔係就五毛?
on撚9,我話iphone好全世界唔準讚android啊,android跟本又lag又唔好用
讚親=小米打手?

仲有下面唔好扮睇唔到啊

https://topick.hket.com/article/1899839/Visa%E5%86%80%E5%9C%A8%E6%B8%AF%E6%8E%A8%E5%8B%95QR%20Code%E6%94%AF%E4%BB%98%E6%A8%99%E6%BA%96

Visa冀在港推動QR Code支付標準

Visa香港及澳門地區總經理戴嘉倩指,香港人對創新接受程度高,發展電子支付大有前景。由於安裝二維碼支付毋須高昂的硬件及安裝費,Visa認為在中小企甚至微企推廣有拓展空間

噉而家係得支付寶喺香港用qr code咋嘛五毛
visa 做我有信心
支付寶隨時將你資料send畀中國
真心香港好多人都唔識尊重國歌

邊個國家嘅國歌?
如果係講中國國歌的話, 身為香港人無需要尊重一個佔領者嘅國歌

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

呢個先係最開始既定義
但變到撐政府就=係五毛

驗下腦啦

咩叫好人好姐點會撐港共
咁班藍絲班廢老又五毛?
而且條友唔係只捉撐政府係將啲野主觀無限延伸

你自己主觀覺得人地係就可以做鳩人
同港共有撚分別?

撐支那都唔係五毛
你去驗腦啦

收皮啦支那狗
同你講呀

拿拿拿,問還問,讚還讚
搞清楚兩回事黎架

不過唔洗騎劫

呢個先係最開始既定義
但變到撐政府就=係五毛

驗下腦啦

支持香港政府 因為我覺得林鄭做到野 一黎就有津貼 態度又強硬得黎夠軟 真心佢係暫時最好特首

身為香港人, 親中就係賣港,
中國由1972年開始,已經著手剝奪香港人公投自決嘅權利
90年代尾新九姐變相有全直選,中國就要香港玩返功能組別
講明08年之後點選香港人話事,但最後食言
中國國民教育喺度洗腦
八達通我屌你老母
今次條文講明會比第三方
食屎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞