[多圖]理得你係咪假膠。有五毛言論就當係五毛。唔好踢爆左就扮假膠

473 回覆
241 Like 19 Dislike
撐中國就5毛
咁北京奧運果時全部人都5毛了
撐中國就5毛

Yes大家都係

你唔支持反五毛既主觀?你唔係五毛?

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?

所以就可以亂屈個罪名俾人
Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?

咩logic黎
即係提過支那都係五毛
咁我實係了

唔係提過支那,
而係會用連登仔平時都笑開支那人去spin呢個係五毛用開嘅手法。
雖然果個po仲有好多人咁講過,
但而家仲跟埋5毛係CC台spin就係你條波台狗

又spin
反關狗煩膠又等於撐五毛
非黑即白

唔好spin啦, 好柒呀你,潛啦
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

qr code現存不少漏洞
信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題
有credit card nfc唔用?
五毛Dwade係道詭辯完未

咁即係qr code根本就可以用黎做俾錢啦
屌你老母咁你嘈乜柒啊

咁話qr code有佢好處可以用黎付款用乜撚野問題啊?答啦?

冇話唔可以
不過apple pay 8仔nfc更好
五毛Dwade食屎都有權可以讚舊屎好食既

咁點解你可以用佢支持qr code去推斷佢係五毛,從而推斷出五毛先會支持qr code,再推斷佢係五毛

喂負皮之餘答下人先,都係以事議事姐,定係想話我係五毛

qr code付款就算有好處,但有咁明顯嘅保安漏洞都唔應該貿貿然支持。Visa都未必可以fix到呢個問題,更何況支那寶?如果咁樣就話香港電子支付款落後,香港人思想保守,就應該諗吓呢啲人係咩居心

問題係我根撚本冇叫過人用支那寶
我係話qr code有佢好處
就俾佢話支那寶打手再變五毛
你又點睇?

我話你係就係 呢度唔係法庭 我講既野就係証據
撐中國就5毛

偷換全部人撐中國?垃圾...

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

咁話qr code有佢好處可以用黎付款用乜撚野問題啊?答啦?

冇話唔可以

咁點解你可以用佢支持qr code去推斷佢係五毛,從而推斷出五毛先會支持qr code,再推斷佢係五毛

qr code付款就算有好處,但有咁明顯嘅保安漏洞都唔應該貿貿然支持。Visa都未必可以fix到呢個問題,更何況支那寶?如果咁樣就話香港電子支付款落後,香港人思想保守,就應該諗吓呢啲人係咩居心

你又點睇?

qr code有既壞處多過好處
而所謂好處其他方法都有
你隻五毛D wade就喺一推支付寶嗰期個個post都spin
屌你老母關愛又lag機?
定又扮去左痾屎?

幫你整合啲point
1. 關愛座對visa嘅qr code有信心
2. 佢post咗段新聞話中大研究發現QR code付款唔安全

咁visa既qr code係咪qr code呢

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

佢係撐qr code,問題係到底以qr code作為付款方式係咪肯定絕對會第一時間令人聯想起支耶寶先 如果唔係的話,咁你嘅假設根本唔成立
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

講緊你個定義呀 lin頭仔
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

我個定義喺2017年講架柒頭

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

你又點睇?

而所謂好處其他方法都有
你隻五毛D wade就喺一推支付寶嗰期個個post都spin

鐘意女人係咪要鐘意欣宜

你唔支持反五毛既主觀?你唔係五毛?

支持中國唔係5毛,都係藍屍同大中華膠,以為無收錢撐中國就唔低賤?

所以就可以亂屈個罪名俾人
Cc台logic

你無撐中國無同5毛一齊spin會屈到你咩?你係娛樂台反反吓泡都無啦啦spin去中國人度啦。連登不嬲反泡,使咩為幾隻韓狗spin去中國人度?

咩logic黎
即係提過支那都係五毛
咁我實係了

唔係提過支那,
而係會用連登仔平時都笑開支那人去spin呢個係五毛用開嘅手法。
雖然果個po仲有好多人咁講過,
但而家仲跟埋5毛係CC台spin就係你條波台狗

又spin
反關狗煩膠又等於撐五毛
非黑即白

唔好spin啦, 好柒呀你,潛啦

用5毛手法同幫5毛
咁都唔當你5毛,係咪應該當你自帶5?
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

你覺得好d咪覺囉
你on撚9?我覺得apple好d咁讚android係咪全部五毛?
屌你老尾你都on撚9你當你自己邊撚個啊

仲有係咁nfc好d nfc好d
你講就係啊?士多唔會同你俾裝機費架白痴仔,即係基本上nfc再好佢地係唔會用啊傻鳩,所以先要qr code
仲有你係屋企買野唔用qr code
你去買部nfc reader返黎插電腦用?

呢期推支付寶你就唱好qr code好過哂其他囉五毛
士多用現金咪得囉on9
拎得部電話掃掃掃都找左錢啦屌你老母
屋企買野咪用visa囉
五毛Dwade

我冇話qr code好過晒其他
我係話可以互補,你屈撚夠未?

屌你老母咁全撚部用現金咪得囉你講電子支付托柒咩
on9

ig shop可以直接用visa架?我又真係未撚見過wo
點啊兜到未啊
你到而家都係解釋唔到點解qr code就係五毛wo

大額用credit card apple pay
細額用nfc
ig有用qr code唔代表qr code安全
五毛D wade
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

係你弱智啫

信唔過支付寶
但信得過visa商譽
信佢會fix好先推行
但付款效率仍然係問題

屌你老母咁你嘈乜柒啊

冇話唔可以

你覺得好d咪覺囉
你on撚9?我覺得apple好d咁讚android係咪全部五毛?
屌你老尾你都on撚9你當你自己邊撚個啊

仲有係咁nfc好d nfc好d
你講就係啊?士多唔會同你俾裝機費架白痴仔,即係基本上nfc再好佢地係唔會用啊傻鳩,所以先要qr code
仲有你係屋企買野唔用qr code
你去買部nfc reader返黎插電腦用?

呢期推支付寶你就唱好qr code好過哂其他囉五毛
士多用現金咪得囉on9
拎得部電話掃掃掃都找左錢啦屌你老母
屋企買野咪用visa囉
五毛Dwade

我冇話qr code好過晒其他
我係話可以互補,你屈撚夠未?

屌你老母咁全撚部用現金咪得囉你講電子支付托柒咩
on9

ig shop可以直接用visa架?我又真係未撚見過wo
點啊兜到未啊
你到而家都係解釋唔到點解qr code就係五毛wo

大額用credit card apple pay
細額用nfc
ig有用qr code唔代表qr code安全
五毛D wade

你都未答點解支持qr=五毛,佢問左十尻幾個post你都唔識答,定係等你開下一個post佢再問,跟住你再尻spin

你又點睇?

而所謂好處其他方法都有

鐘意女人係咪要鐘意欣宜

欣宜呢期出新歌你又話鐘意女人
咁你仲唔係欣宜打手?

你做乜曲線支持欣宜 你係咪暗戀佢
撐中國就5毛

咁而家係咪2008年?
你啱啱放監?

嘩屌 犀利

係你弱智啫

智將係唔同d 小弟甘拜下風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞