[長氣多圖][永不爛尾] 神奈川東海道沿線膠遊之旅

388 回覆
28 Like 1 Dislike
新時間表成田飛SS9/788
但你話因為成田加SS9而令羽田downgrade係唔合理
堆772ER同堆789根本毫無瓜葛
(同埋都係個句 得2隻772ER係未翻新)

我下年6月又想飛日本
希望唔好撞到舊788
但冇話幾時完

我發覺次次都要差唔多成個月先完到
去到後尾就會好有壓力

會唔會係咁呀 我一寫就會想完晒佢

人地睇可能幾分鐘睇完一篇,但之前試完原來寫一篇連up圖要成兩個鐘,自此之後唔敢再催更

我次次都要打一晚先打到一篇

我覺得處理啲相先麻煩

次次又要upolad 相
之後又要係篇文揀岩位貼落去
仲要加格式同表情
我真係好佩服live果d人
邊有咁好心機係電話打字
呢排換左iphone,打字又再慢d

我下年6月又想飛日本
希望唔好撞到舊788

出年6月好難講
䏲左座位表未?

我下年6月又想飛日本
希望唔好撞到舊788

出年6月好難講
䏲左座位表未?

架JL735/736到下年三月都用新艙789
四至六月就唔知用咩機
但冇話幾時完

去到後尾就會好有壓力

人地睇可能幾分鐘睇完一篇,但之前試完原來寫一篇連up圖要成兩個鐘,自此之後唔敢再催更

我覺得處理啲相先麻煩

仲要加格式同表情
邊有咁好心機係電話打字

自問都做唔到live
一黎冇咁多時間
二黎去緊旅行唔想再搞咁多野
但冇話幾時完

去到後尾就會好有壓力

我覺得處理啲相先麻煩

縮圖揀圖up圖最煩

我下年6月又想飛日本
希望唔好撞到舊788

出年6月好難講
䏲左座位表未?

架JL735/736到下年三月都用新艙789
四至六月就唔知用咩機

呢D野都要駁
我聽話出年BA AVIOS會改制
都想換定出年11月去東北D機票佢
但又驚日航又比番呢隻死人機我
1516咁
但冇話幾時完

去到後尾就會好有壓力

我覺得處理啲相先麻煩

仲要加格式同表情
邊有咁好心機係電話打字

自問都做唔到live
一黎冇咁多時間

好好享受個旅程更加重要
但冇話幾時完

去到後尾就會好有壓力

我覺得處理啲相先麻煩

縮圖揀圖up圖最煩

我而家個都揀UP係GOOGLE個BLOG到
唔洗縮圖唔洗煩
但冇話幾時完

去到後尾就會好有壓力

我覺得處理啲相先麻煩

縮圖揀圖up圖最煩

我而家個都揀UP係GOOGLE個BLOG到
唔洗縮圖唔洗煩

縮圖我用software一次過搞掂,係揀相同up圖麻煩
holland.pk間中發神經,用imgur又慢

我覺得處理啲相先麻煩

仲要加格式同表情
邊有咁好心機係電話打字

自問都做唔到live
一黎冇咁多時間

好好享受個旅程更加重要

冇錯,所以係旅行個陣淨係放野上ig story同wtsapp send相俾某啲朋友俾佢地欣賞下
會唔會係因為你無胃口食先咁覺得

六里舍雖然唔係D 乜野驚天地美食, 但都係一貫日本好食沾麵有既質素, 香港D 湯頭多數飲多兩啖就FEEL 到好死咸, 但佢無, 同埋個麵質好彈牙

不過食野既野好個人既, 同埋都好講EXPECTATION同當時既狀態

ANYWAY, 六里舍你叫啤酒係會有一小碟荀比你食, 個荀整得幾好食
我諗都應該同我飽飽到有關既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞