(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
有冇試過3p呀
加油
假膠,哥你老味

希望你將來個老公都係出去混果類
連登仔非處不娶態度正確
審視自身價值,再放棄負面價值同思想

建議你搵個時間靜落黎
攞張紙出黎寫低
你自己嘅人生
e.g.學業, 成就,
再按住呢樣野對自己嘅價值黎評分(1-10分)
先排列好之後

開新一頁
再分類邊啲野係你重要
邊啲野係你想要(重覆is fine)
邊啲野係你唔需要
再按住當前分類
重新為各項分數評分
再按分類排一次

再睇下
邊啲野係你無能力變好
邊啲野係你有能力變好
而且可以改變/進步到幾多

再按照住呢張野去
審視返一開始嘅自己
審視下咩係對自己最重要
審視下自己嘅將來

睇下自己當下最有價值係做咩
當下最有價值嘅思想係咩
而唔係成日諗住過去嘅自己係幾咁差

並且唔係一開始講曬比人知就係做緊好事
你浪費嘅可能係更加多嘅野

唔好再否定自己啦

有咩唔明白可以搵我
https://t.me/RogerKong

有咩就起度講 留乜telegram

一定係想幫巴打叫佢出山啦
唔好岀黎害人
收皮啦臭雞
講咁多咪又係搏俾條仔見到
等佢回心轉意

唔洗扮撚哂野啦心計撚
返去含撚啦
要男朋友接受你做過雞,自私到
得雞蟲滾友先會做你男朋友

唔通你覺得佢呃住男朋友好啲咩

雖然做過ptgf就真係好難有男仔接受到,但樓主意思唔係迫男朋友接受喎 佢意思係做錯過要坦誠比對方知,人地接受唔到都係自己抵死。佢重點只係話要坦誠咋喎
中文好撚差,講野好撚on9
邊個話仆街男人女人愛 以前就係 世界變撚左啦
依家啲女仔遇到啲仆街男人唔撚會再心軟
點解要為咗破爛嘅樹放棄成個森林姐 大把仔
你做得part time gf 個樣一定有返咁上下
同埋人長大了 出嚟社會做嘢唔係下下都拎個肚皮出嚟俾人睇 好多野唔一定要話俾佢知同佢交代 要嘅都係同自己交代 一開始情感建立得唔深嘅時候當然唔會講 但系當拍咗幾年覺得佢係自己嘅唯一先講 咁就知道嗰個人係咪真係好愛你願意放棄你以前嘅過去繼續同你一齊落去 依啲先係值得你愛

我覺得一齊左一段時期先話比對方知好撚大獲喎,即係瞞左幾年...我覺得未一齊就應該要比對方知 無人接受到都無計
臭雞
三萬蚊
三萬蚊

撚有三萬咩
同埋人長大了 出嚟社會做嘢唔係下下都拎個肚皮出嚟俾人睇 好多野唔一定要話俾佢知同佢交代 要嘅都係同自己交代 一開始情感建立得唔深嘅時候當然唔會講 但系當拍咗幾年覺得佢係自己嘅唯一先講 咁就知道嗰個人係咪真係好愛你願意放棄你以前嘅過去繼續同你一齊落去 依啲先係值得你愛

我覺得一齊左一段時期先話比對方知好撚大獲喎,即係瞞左幾年...我覺得未一齊就應該要比對方知 無人接受到都無計

咪係,人地放晒感情落你先同人講,知唔知人地會幾難受???
再唔講浪費又人地好幾年,講咁咁撚好聽話試下人乎係咪好愛你
但實際上等人地泥足深陷間接迫人地食左舊屎佢,呢D諗法真係好賤
癡撚線

我有未一齊就講呀
講完佢地自己衡量…

但實際上等人地泥足深陷間接迫人地食左舊屎佢,呢D諗法真係好賤
癡撚線

所以我咪未一齊就講左…

癡撚線

所以我咪未一齊就講左…

我接受你
欣賞樓主坦白講出黎,你係好女仔⋯不過女朋友就⋯不了
臭g
欣賞樓主坦白講出黎,你係好女仔⋯不過女朋友就⋯不了

樓豬,我得啊,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞