(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
邊個話仆街男人女人愛 以前就係 世界變撚左啦
依家啲女仔遇到啲仆街男人唔撚會再心軟
點解要為咗破爛嘅樹放棄成個森林姐 大把仔
你做得part time gf 個樣一定有返咁上下
同埋人長大了 出嚟社會做嘢唔係下下都拎個肚皮出嚟俾人睇 好多野唔一定要話俾佢知同佢交代 要嘅都係同自己交代 一開始情感建立得唔深嘅時候當然唔會講 但系當拍咗幾年覺得佢係自己嘅唯一先講 咁就知道嗰個人係咪真係好愛你願意放棄你以前嘅過去繼續同你一齊落去 依啲先係值得你愛

屌你,你好撚有經歷喎睇黎,有緣嘅出黎請你飲杯酒

唔撚受屌咖sor 唔撚洗你請 女人係靠自己同靠父幹讀多啲書 番多幾份對cv有用既工 將來賺錢養自己
冇學歷唔識尊重人嘅男人只會叫你臭雞但係唔使理佢哋
people come and go 唔好諗住有仔就可以依賴
佢同你嗌交你都只會覺得自己一個
唔好話男朋友 朋友都一樣

咁你老母受唔受屌?
系你老母呀
你講咩呀 點解中文但我睇唔明
痴線身邊有唔少女人都成日講粗口
但講到咁爛口咁mk feel真係第一次見
做五個月咩都俾人玩爛哂
啲長情毒撚隨時拍拖五個月咀都無得掂

真心覺得將來你嘅另一半(如有)好可憐
竟然係因為貪玩而入呢個圈子...
你真係要好撚後悔。

我身邊有一個朋友做過,佢後悔莫及。
個陣時,佢屋企出現問題,不斷返工做兼職。
但去到中途,佢話發現點做都唔會夠,所以做咗雞。
佢接咗第一個客之後,就已經同咗班朋友講,話佢覺得自己好污穢,話唔想再做。但係唔知係咪因為麻木咗,不停同我地講,約多次就夠。結果做咗三個月,斷斷續續約咗5個人。
結果佢夠錢去抵返屋企****⼃

結果佢夠錢去抵返屋企洗費,但係佢自己都知返唔到轉頭。佢同樓主唔同,佢唔係因為沉船個啲原因。
佢知道呢件事好撚有問題,起碼佢仲知。事發已經年半前。但到而家,佢都係面對唔到自己,又自殘又剩。
所以,真係點都唔好咁做。一定有其他方法解決。而我最撚憎樓主呢啲想試,貪玩既人,合理化呢個圈子。
有個痴線婆自己傻西俾人呃(聲稱)就將做ptgf 合理化

女性獨立我好認同
但唔該9up 其他咁多廢話
弱智妹
嗰時bj hj fj ml 收幾錢

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

ml都1千以下蝕底哂啦 傻妹
下次出番黎做記得了解下市場先

ml個本身冇預會ml.......
不會再岀翻黎做了…
有夠後悔………

個「嗰」字係咪咁撚難打
仲用埋啲「有夠乜乜乜」
睇少啲垃圾台灣文啦
直接打「好後悔」唔撚得嘅
掛住做雞唔讀書
好想屌
雞就雞啦p乜tgf
樓豬好撚慘 ,做雞又比連登仔屌,唔做雞又比連登仔屌,下次醒水唔好咩撚都擺上黎講啦

咁做好不考,你老母好慘
唔好成日講到做ptgf好清高 亦都唔好話覺得無問題 覺得無問題既話你地班臭雞做咩唔post有樣既相搵客
一世都係
吹水台
絲打好慘
宜家識諗就好了

可唔可以post埋個樣出黎
等一眾巴打認住免中伏
唔洗懞盛盛埋單都唔知
所以我成日都話香港女e+企撚左喺個道德高地度無撚得輸
明明男少女多都一樣,求求其走出黎都一大班狗公痴上去
所謂part time girl friend呢樣野仲撚on9,完全等同係做雞又要攞貞節牌坊,唔鐘意人但可以拖人手比人攬比人錫。喂呢d野以前要比人拉去浸豬籠,e+離譜到可以收人錢,收錢覺得正常果個係on9,比錢約果個仲撚on9
香港幾時變到女權大撚哂?
G

返5p啦屌你
咁後悔捐返D錢出黎呀笨
ml 2500, bj 1000, 好搵到乜咁
自己又有得爽
所以我成日都話香港女e+企撚左喺個道德高地度無撚得輸
明明男少女多都一樣,求求其走出黎都一大班狗公痴上去
所謂part time girl friend呢樣野仲撚on9,完全等同係做雞又要攞貞節牌坊,唔鐘意人但可以拖人手比人攬比人錫。喂呢d野以前要比人拉去浸豬籠,e+離譜到可以收人錢,收錢覺得正常果個係on9,比錢約果個仲撚on9
香港幾時變到女權大撚哂?

有d ptgf出街唔比touch,真係純食飯隔離多個人
比錢個D係咪弱智
講咁多咪又係臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞