(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
返5p啦
一日係雞一世都係雞
仲要係一隻唔識字嘅雞
太長冇睇曬
但想知你呢5個月賺左幾多
文盲雞
隔住個mon 都聞到成陣臭味
咪撚再quote篇文
一睇就係書都讀唔成嘅失敗者,中文差到咁, 你食撚屎啦

我認我中文差,負碌廿分頭有u讀
讀唔成書入唔到名牌大學…低分低能得罪你令你覺得我要去食撚屎嘅我講聲sorry
我都覺我係失敗,冇諗後果做事,不過成個人生咁長,我係咪人生失敗,唔到你黎用你嗰套評分準則去批評

我ptgf哩件事係做錯,打嘅文字打錯、唔符合你地心水、中文差,哩一切你地嘅指點、批評,我全單接收,亦會改。其他的,請自重。
低賤過雞
沉船既意思係鍾意左隻雞,你係雞沉咩船
樓主呢世都要帶住呢個傷痛,貪玩造成既後果走落去,貪玩的確唔係藉口不過好彩你仲識翻轉頭 ,

識得思考既人去到邊都會有人賞識,所以樓主記得要好好裝備自己,唔好俾呢個經歷拖冧自己既未來,

亦希望你將來搵到個唔介意自己經歷既人愛你,不過唔好隱瞞,因為靠大話得翻黎既野都只會係虛假,同時你亦都會提心吊膽咁過日子

記住自己既錯誤,反思,改變,咁樣先會有所成長
男人點做ptgf?
無腦雞
好撚cheap 初夜賣左幾舊水
你叫第時男朋友點面對你
你又點面對佢
樓豬,我最鐘意蕩婦,你以前收開咩價,我出doubles
樓主有冇興趣重出江湖
垃圾,死臭雞,最岩斬開一舊舊掉落油獲炸送啤酒
你post o係連登都只會係俾人話係雞...有冇俾人屌過都係咁講...
一日係雞 一世都係
咩係ml?
樓主加油

做SP啱唔啱? 唔會當你係雞
你post o係連登都只會係俾人話係雞...有冇俾人屌過都係咁講...

冇屌過都好都係接過…一定要面對…走不了…更呃不了自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞