(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
除咗話你臭雞之外唔知講咩好
希望你唔好鍾意啲好男仔,因為你會害咗佢哋
上岸做聖人
要男朋友接受你做過雞,自私到
得雞蟲滾友先會做你男朋友

唔通你覺得佢呃住男朋友好啲咩

雖然做過ptgf就真係好難有男仔接受到,但樓主意思唔係迫男朋友接受喎 佢意思係做錯過要坦誠比對方知,人地接受唔到都係自己抵死。佢重點只係話要坦誠咋喎

梗係提都唔好提啦,唔通mk妹搵人埋單又同男朋友講自己多年免費雞經驗,任做出血咩
臭雞
夠膽就搵我
想從良搵仔泊岸?
收皮啦
一日係雞,永遠都係雞
一日係雞一生係雞
乜都唔洗睇 負皮咗先

雖然做過ptgf就真係好難有男仔接受到,但樓主意思唔係迫男朋友接受喎 佢意思係做錯過要坦誠比對方知,人地接受唔到都係自己抵死。佢重點只係話要坦誠咋喎

梗係提都唔好提啦,唔通mk妹搵人埋單又同男朋友講自己多年免費雞經驗,任做出血咩

你對自己伴侶都係習慣咁樣呃呃騙騙?

要人成世有條刺唔舒服,根本係為自己唔係為人,唔好諗到自己坦白好偉大,人地正正常常鐘意個女仔點知係雞,好大傷害架

講咗對成個感情有乜幫助,除咗傷害男朋友之外
要坦白就一識人就話人知自己做過雞,等人唔好鐘意咗你先恍然大悟

屌,啲女真係好自私,永遠要男人接受

要人成世有條刺唔舒服,根本係為自己唔係為人,唔好諗到自己坦白好偉大,人地正正常常鐘意個女仔點知係雞,好大傷害架

講咗對成個感情有乜幫助,除咗傷害男朋友之外
要坦白就一識人就話人知自己做過雞,等人唔好鐘意咗你先恍然大悟

屌,啲女真係好自私,永遠要男人接受

如果你咁講我同意
不過老老實實睇樓主呢個故事,佢不停咁樣應承自己唔會點樣點樣、最後又話唔知點解做左,無限loop。睇佢個勢遲早又守唔住再做ptgf
邊條撚樣叫雞唔比錢。
放出黎等巴打們幫你追
幾個月比唔同男人調教
由處女變淫閪 含撚口爆中出樣樣齊
諗下都扯
死八婆閪
雞都係一種職業
由篇文章都可以睇得出,樓主唔止中文唔好,連思維都好混亂,on99咁款
唔怪得bj比人壓價,比人屌完收唔到錢
死臭雞
由篇文章都可以睇得出,樓主唔止中文唔好,連思維都好混亂,on99咁款
唔怪得bj比人壓價,比人屌完收唔到錢

邊個話仆街男人女人愛 以前就係 世界變撚左啦
依家啲女仔遇到啲仆街男人唔撚會再心軟
點解要為咗破爛嘅樹放棄成個森林姐 大把仔
你做得part time gf 個樣一定有返咁上下
同埋人長大了 出嚟社會做嘢唔係下下都拎個肚皮出嚟俾人睇 好多野唔一定要話俾佢知同佢交代 要嘅都係同自己交代 一開始情感建立得唔深嘅時候當然唔會講 但系當拍咗幾年覺得佢係自己嘅唯一先講 咁就知道嗰個人係咪真係好愛你願意放棄你以前嘅過去繼續同你一齊落去 依啲先係值得你愛

我覺得一齊左一段時期先話比對方知好撚大獲喎,即係瞞左幾年...我覺得未一齊就應該要比對方知 無人接受到都無計

我有未一齊就講呀
講完佢地自己衡量…

對方接受唔到/分手有冇試過唱通街?
驚唔驚大學身邊同學 因為對方唱通街而知道自己做過ptgf?
哥乜撚野時?哥乜撚野啲? 死大陸臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞