(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
所以我成日都話香港女e+企撚左喺個道德高地度無撚得輸
明明男少女多都一樣,求求其走出黎都一大班狗公痴上去
所謂part time girl friend呢樣野仲撚on9,完全等同係做雞又要攞貞節牌坊,唔鐘意人但可以拖人手比人攬比人錫。喂呢d野以前要比人拉去浸豬籠,e+離譜到可以收人錢,收錢覺得正常果個係on9,比錢約果個仲撚on9
香港幾時變到女權大撚哂?

有d ptgf出街唔比touch,真係純食飯隔離多個人
比錢個D係咪弱智

可以比成叉野陪食飯 我去叫雞都係幾舊水乜手尾都唔洗跟,part time girl friend憑乜
所以我成日都話香港女e+企撚左喺個道德高地度無撚得輸
明明男少女多都一樣,求求其走出黎都一大班狗公痴上去
所謂part time girl friend呢樣野仲撚on9,完全等同係做雞又要攞貞節牌坊,唔鐘意人但可以拖人手比人攬比人錫。喂呢d野以前要比人拉去浸豬籠,e+離譜到可以收人錢,收錢覺得正常果個係on9,比錢約果個仲撚on9
香港幾時變到女權大撚哂?

有d ptgf出街唔比touch,真係純食飯隔離多個人
比錢個D係咪弱智

可以比成叉野陪食飯 我去叫雞都係幾舊水乜手尾都唔洗跟,part time girl friend憑乜

班on9買有人一齊食飯個感覺
睇到一半唔撚明 之後就too long didn’t read

Btw唔明點解一開頭會覺得自己唔係雞

戈時冇意識自己做緊錯事

加油~

我覺得 坦白從寬 好過暪住對方

接受到咪一齊 唔得亦無謂勉強
加油~

我覺得 坦白從寬 好過暪住對方

接受到咪一齊 唔得亦無謂勉強

啲5p字睇到我好撚辛苦
你不如返5p啊香討啊開post好過啦臭雞
含啦八婆
內容唔comment
但係嗰時唔係哥時,係錄音唔係6音啊
講野又1999
你記得讀多啲書諗野唔好再咁戇鳩
收撚皮啦臭雞
我真係唔撚知你up乜
痴線,四個月內由初吻進化到破處
所有女人都可以因爲錢出賣自己
所以同得港女結婚果啲傻仔之不過做緊傻仔

港女只係雞咋
審視自身價值,再放棄負面價值同思想

建議你搵個時間靜落黎
攞張紙出黎寫低
你自己嘅人生
e.g.學業, 成就,
再按住呢樣野對自己嘅價值黎評分(1-10分)
先排列好之後

開新一頁
再分類邊啲野係你重要
邊啲野係你想要(重覆is fine)
邊啲野係你唔需要
再按住當前分類
重新為各項分數評分
再按分類排一次

再睇下
邊啲野係你無能力變好
邊啲野係你有能力變好
而且可以改變/進步到幾多

再按照住呢張野去
審視返一開始嘅自己
審視下咩係對自己最重要
審視下自己嘅將來

睇下自己當下最有價值係做咩
當下最有價值嘅思想係咩
而唔係成日諗住過去嘅自己係幾咁差

並且唔係一開始講曬比人知就係做緊好事
你浪費嘅可能係更加多嘅野

唔好再否定自己啦

有咩唔明白可以搵我
https://t.me/RogerKong

建議你搵個時間靜落黎
攞張紙出黎寫低
你自己嘅人生
e.g.學業, 成就,
先排列好之後

開新一頁
再分類邊啲野係你重要
邊啲野係你唔需要
再按住當前分類
重新為各項分數評分
再按分類排一次

再睇下
邊啲野係你無能力變好
邊啲野係你有能力變好

再按照住呢張野去
審視返一開始嘅自己
審視下咩係對自己最重要
審視下自己嘅將來

當下最有價值嘅思想係咩

唔好再否定自己啦

有咩唔明白可以搵我

我唔明

建議你搵個時間靜落黎
攞張紙出黎寫低
你自己嘅人生
e.g.學業, 成就,
先排列好之後

開新一頁
再分類邊啲野係你重要
邊啲野係你唔需要
再按住當前分類
重新為各項分數評分
再按分類排一次

再睇下
邊啲野係你無能力變好
邊啲野係你有能力變好

再按照住呢張野去
審視返一開始嘅自己
審視下咩係對自己最重要
審視下自己嘅將來

當下最有價值嘅思想係咩

唔好再否定自己啦

有咩唔明白可以搵我

有咩就起度講 留乜telegram
一睇就係書都讀唔成嘅失敗者,中文差到咁, 你食撚屎啦
一睇就係書都讀唔成嘅失敗者,中文差到咁, 你食撚屎啦

一睇就知mk妹啦
點磨?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞