(長文)做過5個月ptgf已金盤洗手之經歷

250 回覆
72 Like 525 Dislike
[quote]哩4個月嘅經歷,真係畢生難忘

真心,好後悔做過ptgf...
每次見ptgf嘅topic,啲人嘅留言,我只有嘆氣,一切都回不去,與此同時其實你地又講得啱,一日係ptgf終身ptgf。洗心革面都好ptgf個段經歷永遠都跟係自己後面,揮之不去。
(雞又好ptgf都好la希望唔好咬文嚼字

由我細細個見到啲援交文好鄙視啲女仔為$岀賣身體
到我自己去做ptgf
我只能說一切由好奇開始
其實當初點解會接觸到哩樣野,都係因為係ig嘅放大鏡見到有個好奇特嘅post
咩食飯$200
睇戲$300
完全唔明食飯$200係咩意思,點解要開post,食200蚊嘅飯?我有200蚊想請人食飯?心諗你up乜
就好奇點禁咗入啲tag度睇,之後都keep住留意ptgf哩個tag成個月
咁啱哥時放假,無聊得很,就戰戰兢兢咁開左個post約睇戲
哥時嘅我約睇戲收$200淨係比拖攬摸
點解唔錫?因為first kiss還在
但點解比摸?皮膚已而,摸下又冇損傷
約完第一次其實冇乜特別feel
只覺有人比$自己睇戲wo,何樂而不為
(雖然我哥時唔缺$,但有$收梗係收)
之後越約越多
去到有次有個係我發呆時候拎左first kiss
“尺度”亦越黎越大
拖攬摸變拖攬摸錫再變bjhjfj磨
睇戲變開房上房
由諗起bj想嘔,唔識bj比人壓價去到啲人約完再約
更多的是唔少人鍾意我多水又敏感
對於本身比較自卑嘅我黎講,有自豪感之餘有$收…加上我又享受比人抽水…都真係幾爽
而我本身有少少抖m底,見到唔少sm post就開始試玩sm
就係哩次貪玩,磨到變ml..
我就開始覺得好污糟,亦變質了…先至意識到我係雞,我援交緊(真心之前我enjoy 完全冇意識…
即使如此,我都係同佢再ml左次,哩次佢話冇$下次比,又好sad好多事發生係佢身上(e+知佢係作岀黎)
後尾我冇錢,問佢拎$,越講越多藉口,最憎人冇誠信,我就開始嬲,語氣好差咁講唔再約
點知佢話會令我後悔我用啲咁嘅語氣同佢講野,揚言佢唔會post相,係都post片啦
雖然唔肯定佢有冇片,但我冇因為咁而繼續約,嬲住咁同佢講你想點就點我輸得起
雖然咁講…點都驚驚地
就停左排冇再做,亦冇再聯系
(上面大約3個月左右)
半個月後,見冇事發生,又約左個bj
傾左好耐先約岀黎
我沉船了…亦應承左佢唔再約
有一排冇上過ptgf,約完岀黎之後幾日…
我無聊睇翻ptgf個hashtag,本身冇諗住再約
又係la
見到有個post話(大約內容↓)
約岀黎行下街傾下計唔講$最開心
我就好奇,點解會post上黎哩個最講$嘅ptgf hashtag度
就約左岀黎…我唔知我點解會主動拖住佢,而且十指緊扣(冇錢銀交易)
總之就係商場行行下,一個轉角同我沉船哥個人撞到應,擦身而過之後我即check wechat 果然佢問我拖住哥個係咪我bf...
由於我同佢都係啲好憎有男女朋友仲岀黎做/搵ptgf嘅人黎
1。我應承佢唔再約
2。十指緊扣男女朋友嘅拖法之一
之後我就開始講大話,話我拖住哥個係ex...之類
我哥時只想用盡一切方法留住佢
所以唔難理解佢咁憎我,雖然我同佢冇開始過,但我當晚係碼頭,喊左好耐,喊住狂6音求佢比多次機會,喊住求佢唔好走…
最後佢仁至義盡冇block 我wechat但佢會del wechat
而機會當然冇
我更係愧疚後悔到爆…就冇再做了………
始終我破壞諾言在先,那怕係冇錢銀交易
機會人地比左係我冇珍惜。
但真心
不可一不可再
約得越多…防線底線會逐漸打破
由當初fjhjbjml係咩都唔知,更堅決冇ml,去到全部做哂,身體亦唔純潔,再親手破壞諾言講大話斷送一段感情…
後悔都冇用…
e+依家每次一拍拖都忍唔住會同對方講我之前係ptgf...
feel到每個其實都會sad咗無奈咗
我每次講岀黎,都預左下一秒會岀現分手嘅字句…始終ptgf唔係一件容易接受到嘅事。但分手又好點都好,都係自己應得嘅,佢值得更好。不過我真係接受唔到自己隱瞞對方………一段關係要去到講大話、隱瞞先維持到都幾可悲
知道係我嘅就知道吧…我唔介意人問
這段經歷必須要正視
雖說如此,其實自己都已經擺脫唔到ptgf哩個標籤,哩個經歷…所以卑人都希望大家可以著眼睇下改過自新嘅每一個ptgf…改過後嘅佢地,而非ptgf時期嘅佢地
分享完畢,謝大家睇完一篇悶到爆嘅流水帳文

(BTW奉勸敢做唔敢認哥啲ptgf...有啲事逃避不了,隱瞞始終都有東窗事發嘅一日,到時只會對一段關係破壞得更犀利,自己選擇吧)

打果幾千字1999以為洗咗底?不了

冇諗過要洗底…至少洗不了我自己

冇話你mean..我的確係錯
睇到一半唔撚明 之後就too long didn’t read

Btw唔明點解一開頭會覺得自己唔係雞
[quote]哩4個月嘅經歷,真係畢生難忘

真心,好後悔做過ptgf...
每次見ptgf嘅topic,啲人嘅留言,我只有嘆氣,一切都回不去,與此同時其實你地又講得啱,一日係ptgf終身ptgf。洗心革面都好ptgf個段經歷永遠都跟係自己後面,揮之不去。
(雞又好ptgf都好la希望唔好咬文嚼字

由我細細個見到啲援交文好鄙視啲女仔為$岀賣身體
到我自己去做ptgf
我只能說一切由好奇開始
其實當初點解會接觸到哩樣野,都係因為係ig嘅放大鏡見到有個好奇特嘅post
咩食飯$200
睇戲$300
完全唔明食飯$200係咩意思,點解要開post,食200蚊嘅飯?我有200蚊想請人食飯?心諗你up乜
就好奇點禁咗入啲tag度睇,之後都keep住留意ptgf哩個tag成個月
咁啱哥時放假,無聊得很,就戰戰兢兢咁開左個post約睇戲
哥時嘅我約睇戲收$200淨係比拖攬摸
點解唔錫?因為first kiss還在
但點解比摸?皮膚已而,摸下又冇損傷
約完第一次其實冇乜特別feel
只覺有人比$自己睇戲wo,何樂而不為
(雖然我哥時唔缺$,但有$收梗係收)
之後越約越多
去到有次有個係我發呆時候拎左first kiss
“尺度”亦越黎越大
拖攬摸變拖攬摸錫再變bjhjfj磨
睇戲變開房上房
由諗起bj想嘔,唔識bj比人壓價去到啲人約完再約
更多的是唔少人鍾意我多水又敏感
對於本身比較自卑嘅我黎講,有自豪感之餘有$收…加上我又享受比人抽水…都真係幾爽
而我本身有少少抖m底,見到唔少sm post就開始試玩sm
就係哩次貪玩,磨到變ml..
我就開始覺得好污糟,亦變質了…先至意識到我係雞,我援交緊(真心之前我enjoy 完全冇意識…
即使如此,我都係同佢再ml左次,哩次佢話冇$下次比,又好sad好多事發生係佢身上(e+知佢係作岀黎)
後尾我冇錢,問佢拎$,越講越多藉口,最憎人冇誠信,我就開始嬲,語氣好差咁講唔再約
點知佢話會令我後悔我用啲咁嘅語氣同佢講野,揚言佢唔會post相,係都post片啦
雖然唔肯定佢有冇片,但我冇因為咁而繼續約,嬲住咁同佢講你想點就點我輸得起
雖然咁講…點都驚驚地
就停左排冇再做,亦冇再聯系
(上面大約3個月左右)
半個月後,見冇事發生,又約左個bj
傾左好耐先約岀黎
我沉船了…亦應承左佢唔再約
有一排冇上過ptgf,約完岀黎之後幾日…
我無聊睇翻ptgf個hashtag,本身冇諗住再約
又係la
見到有個post話(大約內容↓)
約岀黎行下街傾下計唔講$最開心
我就好奇,點解會post上黎哩個最講$嘅ptgf hashtag度
就約左岀黎…我唔知我點解會主動拖住佢,而且十指緊扣(冇錢銀交易)
總之就係商場行行下,一個轉角同我沉船哥個人撞到應,擦身而過之後我即check wechat 果然佢問我拖住哥個係咪我bf...
由於我同佢都係啲好憎有男女朋友仲岀黎做/搵ptgf嘅人黎
1。我應承佢唔再約
2。十指緊扣男女朋友嘅拖法之一
之後我就開始講大話,話我拖住哥個係ex...之類
我哥時只想用盡一切方法留住佢
所以唔難理解佢咁憎我,雖然我同佢冇開始過,但我當晚係碼頭,喊左好耐,喊住狂6音求佢比多次機會,喊住求佢唔好走…
最後佢仁至義盡冇block 我wechat但佢會del wechat
而機會當然冇
我更係愧疚後悔到爆…就冇再做了………
始終我破壞諾言在先,那怕係冇錢銀交易
機會人地比左係我冇珍惜。
但真心
不可一不可再
約得越多…防線底線會逐漸打破
由當初fjhjbjml係咩都唔知,更堅決冇ml,去到全部做哂,身體亦唔純潔,再親手破壞諾言講大話斷送一段感情…
後悔都冇用…
e+依家每次一拍拖都忍唔住會同對方講我之前係ptgf...
feel到每個其實都會sad咗無奈咗
我每次講岀黎,都預左下一秒會岀現分手嘅字句…始終ptgf唔係一件容易接受到嘅事。但分手又好點都好,都係自己應得嘅,佢值得更好。不過我真係接受唔到自己隱瞞對方………一段關係要去到講大話、隱瞞先維持到都幾可悲
知道係我嘅就知道吧…我唔介意人問
這段經歷必須要正視
雖說如此,其實自己都已經擺脫唔到ptgf哩個標籤,哩個經歷…所以卑人都希望大家可以著眼睇下改過自新嘅每一個ptgf…改過後嘅佢地,而非ptgf時期嘅佢地
分享完畢,謝大家睇完一篇悶到爆嘅流水帳文

(BTW奉勸敢做唔敢認哥啲ptgf...有啲事逃避不了,隱瞞始終都有東窗事發嘅一日,到時只會對一段關係破壞得更犀利,自己選擇吧)

打果幾千字1999以為洗咗底?不了

冇諗過要洗底…至少洗不了我自己

冇話你mean..我的確係錯

你?關我撚事咩
嗰時bj hj fj ml 收幾錢

喂喂喂

點解唔應我
睇到一半唔撚明 之後就too long didn’t read

Btw唔明點解一開頭會覺得自己唔係雞

戈時冇意識自己做緊錯事

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

ml都1千以下蝕底哂啦 傻妹
下次出番黎做記得了解下市場先
得我一個睇唔明?

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

ml都1千以下蝕底哂啦 傻妹
下次出番黎做記得了解下市場先

ml戈個本身冇預會ml.......
不會再岀翻黎做了…
有夠後悔………
繼續自卑下去

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…
得我一個睇唔明?

一定唔止

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

童顏即係平時 可愛pure type嗰款?
好得人驚
想約
世上有好多野冇後悔藥食
你有幾知錯認錯都好
做過就係做過
你需要嘅係要面對依個事實
接受佢 克服佢
唔係上黎叫春
坦承面對先係對你最好
希望你會搵到個接受到你過去嘅人
同埋你都要學識接受自己做過嘅野

btw臭雞

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

屌,你仲要打呢句,引撚曬全連登厹入黎,睇黎唔止戇鳩咁簡單

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

童顏即係平時 可愛pure type嗰款?
好得人驚

…傾多兩句就知我5係pure 可愛type...
我亦5諗住營造一個可愛pure type嘅形象

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

搵客唔咁講點講?
話就話自己金盤洗手,做到先好講
到時無錢咪一樣會諗返起ptgf呢個途徑 因為搵錢係最快最易

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

搵客唔咁講點講?

肯撚定啦
btw有無tg呀臭雞
世上有好多野冇後悔藥食
你有幾知錯認錯都好
做過就係做過
你需要嘅係要面對依個事實
接受佢 克服佢
唔係上黎叫春
坦承面對先係對你最好
希望你會搵到個接受到你過去嘅人
同埋你都要學識接受自己做過嘅野

btw臭雞

thanks.........但其實要接受自己做過哩啲野好難
更放不下…

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

搵客唔咁講點講?

肯撚定啦
btw有無tg呀臭雞

排隊,我話想約先

喂喂喂

點解唔應我

500以上1000以下

係咪靚女

童顏…

對唔住大佬...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞