[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike

姐係隔離啲post都會有 浪費時間整呢啲有意思咩

kpop 韓狗喺呢度是原罪...

呢層我都知 但我冇諗過會憎到整個bot出黎

有冇巴打有買呢個嗰陣代購話係攬枕點知黎到係攬枕套 一直由佢放係床冇買翻個枕芯

姐係隔離啲post都會有 浪費時間整呢啲有意思咩

kpop 韓狗喺呢度是原罪...

呢層我都知 但我冇諗過會憎到整個bot出黎

朝早好似未個個負皮
係頭先好似問完先個個負
不過都幾勁 幾十歲人仲特登攪埋啲咁嘅野出尼煩人 定係係中學生攪?如果係中學生攪我反而了解到

有冇巴打有買呢個嗰陣代購話係攬枕點知黎到係攬枕套 一直由佢放係床冇買翻個枕芯

呢個原本係得個套啦, 無包個攬枕
btw, 靚得濟唔捨得用

朝早好似未個個負皮
係頭先好似問完先個個負
不過都幾勁 幾十歲人仲特登攪埋啲咁嘅野出尼煩人 定係係中學生攪?如果係中學生攪我反而了解到

人地鍾意食飽飯無紙屙喺度自 high 由得佢啦...
除咗負皮仲識得做D 咩呀....

朝早好似未個個負皮
係頭先好似問完先個個負

人地鍾意食飽飯無紙屙喺度自 high 由得佢啦...
除咗負皮仲識得做D 咩呀....

條友係mon住po負皮
毒到

留名

呢個原本係得個套啦, 無包個攬枕
btw, 靚得濟唔捨得用

正阿呢個
不過我都未去買芯
留名

額頭
好耐無見啦

隻料洗得多應該甩色甩到仆街
小可愛
留名

額頭
好耐無見啦

啤啤forever

啤啤forever

幾時請食飯呀?
唔好以為深潛咗就無咗件事先得架...

小可愛

凍死熊啦....
留名

額頭
好耐無見啦

啤啤forever

額總
https://youtu.be/nv4PjB8SGbU
Busan One Asia Festival - RF + Rookie

凍死啦... 咁大風...
Busan One Asia Festival - RF + Rookie

睇thumbnail以為熊pat陰正常番
btw白菜馬尾

睇thumbnail以為熊pat陰正常番
btw白菜馬尾

白菜馬尾

國絲最愛

國絲最愛

18歲小妹妹咁就變左28歲中女
機已灰

機已灰

咁你有排灰都得啦

機已灰

咁你有排灰都得啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞