[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike
諗起上次con 企後面個垃圾站叫我唔好舉咁高枝手燈 阻住佢拍片影相
彩佢都有味

踭已批
有好過冇嘅同埋拎咗應該可以令更多人認識RV

三線團拎唔拎都無人識架啦

其實啤啤算多人識架
只不到係d人唔會飯

三線團拎唔拎都無人識架啦

讀都未識讀呀
仲要次次allKill第2
諗起上次con 企後面個垃圾站叫我唔好舉咁高枝手燈 阻住佢拍片影相
彩佢都有味

踭已批

仲想食位借啲意逼上前 扎行個馬步對抗
仆街上年入去企block A 冇RV睇都算 成區都係女 嘈到我本身企最前 已經係貼住欄杆 到中段俾班女逼左落第三排 仲要俾後面條女當腳架佢放左部相機上我個頭到 不過我又真係遮到佢乜都睇唔到所以我都冇出聲

對住迷妹唔使俾面,一嘢屌埋去批踭佢啦!

讀都未識讀呀
仲要次次allKill第2

辣殺一次PAK都無

換轉係額總你既話件迷妹已經消失咗
彩佢都有味

踭已批

你咪又係逼左上前排
你地真係好暴力
彩佢都有味

踭已批

你咪又係逼左上前排

你咪又係攞住袋週邊逼左上前排

換轉係額總你既話件迷妹已經消失咗

事實係一句dllm飛埋去之後被迷妹s秒速掩沒返
你地真係好暴力

呢度全場最惡係你
郁手郁腳
你地真係好暴力

呢度全場最惡係你
郁手郁腳

咪就係,國絲一個屌打班迷妹們啦
去咗舊年垃圾mama永遠唔再去喺企位俾垃圾站擺部機落膊頭
又俾班迷妹又問候老母又鬧男人老狗咁撚高咪買企位啦阻撚住哂
你地真係好暴力

咪扮斯文

屌鳩佢女人咁矮就咪撚企

橙… 俾二千幾蚊仲要做腳架仲要俾人問候

所以話… mama 去黎做乜呀… 貼錢買難受
你地真係好暴力

咪扮斯文

國絲最叻就係扮晒嘢架啦…
我又細粒又矮又細力
你地個個牛高馬大大大力
我又細粒又矮又細力
你地個個牛高馬大大大力

見面第一句就叫我隻揪,你有幾細力阿?

橙… 俾二千幾蚊仲要做腳架仲要俾人問候

所以話… mama 去黎做乜呀… 貼錢買難受

男人老狗咁撚高咪買企位啦阻撚住哂
呢句好笑
我又細粒又矮又細力
你地個個牛高馬大大大力

見面第一句就叫我隻揪,你有幾細力阿?

諗著黎番場包剪揼緩和下氣氛姐 又唔鐘意

歡真係好暖女呀…
又叫我地食飽飯同埋著暖d啦
仲話天氣凍咗啤粒要小心身體,病咗既話佢地會好傷心…

其實啤啤算多人識架
只不到係d人唔會飯

你啱 好多路人都覺得佢地正 但始終都只係路人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞