[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike

歡真係好暖女呀…
又叫我地食飽飯同埋著暖d啦
仲話天氣凍咗啤粒要小心身體,病咗既話佢地會好傷心…

見到五色心心就知係歡
就cb 佢地都冇得休息

垃圾站
你啱 好多路人都覺得佢地正 但始終都只係路人

路人:哦,嗰隊 RED 乜嘢呀嘛,我識喎
真係cb
好期待佢地上認哥!
今年mama係咪有wanna one?有嘅話去睇隨時有生命危險
今年mama係咪有wanna one?有嘅話去睇隨時有生命危險

好似話仲有bts 一定好癲

好似話仲有bts 一定好癲

去打鳩啲迷妹

無事既,迷妹對住車厘媽都要收皮囉

上次我都差d死.....

仲方便啦~
大家都係女人,出手唔洗咁避諱

車厘媽打算去?
歡應該要玩下個咪嘴app… 好過扮兔仔囉…

車厘媽打算去?

唔係啦,去睇con比人打死都叫值得,去頒獎禮無咗條命好on9

車厘媽打算去?

唔係啦,去睇con比人打死都叫值得,去頒獎禮無咗條命好on9

邊有咁易死 交手過2次
不過避得就避
https://www.instagram.com/p/Ba35UM-nEss/

我feel到歡拍呢條片既時候一定係一路拍一路渣實個拳頭
https://www.instagram.com/p/Ba35UM-nEss/

冇計啦
要塞翻齊9格相
承歡又要係post最小相果個

冇計啦
要塞翻齊9格相
承歡又要係post最小相果個

白菜應該仲小

其實承歡無啦啦出兩個 IG…
似係要執返靚個格仔準備 CB 啦…

歡塊臉豬仔
你啱 好多路人都覺得佢地正 但始終都只係路人

路人:哦,嗰隊 RED 乜嘢呀嘛,我識喎

未飯之前我都係咁我係DumbDumb個陣知有呢團 RR個期做左啤粒先認真研究個名點讀
之前有個FD話睇死RV變下隊Fx SM會俾哂啲資源nct同黎緊啲新團 我個陣嬲到即刻駁佢話今年有solo con有團綜有飯名 仲要RF咁好口啤 SM唔會放生佢地 佢話Fx當時咁紅都變到依加咁 睇下點
我飯得兩年韓圈 唔知Fx個陣幾紅 但見到SM啲處事手法同公關真係有啲令我擔心
偷雞放1-2日應該都得
想請教下U巴/其他巴絲 去一次FAN SIGN預幾錢BUDGET?

豐儉由人啦
視乎你有幾想去見佢地

可否TG下我上次經驗?

歡塊臉豬仔

我熊好q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞