[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike
講起coex
永遠懷念

買返張囉
EMS 運埋返黎千二三之嘛

就黎成間房都係長髮車厘 無咁大個位掛

幫國絲你寫清楚D
短髮真係幾正喎

會唔會有巴打可以幫手買

日本showcase D goods真係靚過concert 好多
女性向但唔係一味核突粉紅
國絲...隔離短果個長返好似仲唔好睇

回復初心啦
我覺得呢2年大公司處事手法同以前好似有d唔同 以前好似好過而家 加上而家好多細公司有團彈起 有比較之下細公司比大公司好好多 所以大公司嚟講sm真係算係咁
另外有間真係垃圾到貼地 c字頭個間

自從秀滿oppa 無乜點話事之後…
$M 係比以前差咗既… 但又未至於衰得晒

但今年個女CEO真係有谷RV
唔計NCT 好似未見過有一年出3次正規/mimi album CB 嘅藝人
之前見唔知邊話個女CEO一直負責RV concept
但又見有人話佢唔鍾意捧女團所以師姐10週年先搞到一鍋泡
已負皮

為反而反…

第一日識國絲咩

會唔會有巴打可以幫手買

日本showcase D goods真係靚過concert 好多
女性向但唔係一味核突粉紅

日本出d野係幾正
不過都好貴
唔計NCT 好似未見過有一年出3次正規/mimi album CB 嘅藝人

我都估唔到會一年三CB
仲諗住完咗 con 可以抖返大半年

我都估唔到會一年三CB

二線女團

我都估唔到會一年三CB

如果有人年頭同我講RV今年會有
CB 3次
團綜2季
Concert 3場
邊個會信

我都估唔到會一年三CB

CB 3次
團綜2季
Concert 3場
邊個會信

記得問佢拎6個號碼
CB 3次
團綜2季
Concert 3場
邊個會信

之前成日話如果啤啤下年有乜有物就會做d咩既話… 唔該找找數
今年好多嘢都做齊晒
講起coex
永遠懷念

買返張囉
EMS 運埋返黎千二三之嘛

就黎成間房都係長髮車厘 無咁大個位掛

幫國絲你寫清楚D

你真係好好人 啤粒有愛

回復初心啦

係就係長番 但只能講係中等長度
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

長返又唔滿意… 國絲真係難服侍

回復初心啦

但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

好行夾唔送
蘿莉控
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

氣質問題
好似係
蘿莉控

法國男神呢排成日J擊小毒毒
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

麻煩
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

氣質問題
好似係

即係要邊種架?車厘仲好bb喎

我都估唔到會一年三CB

CB 3次
團綜2季
Concert 3場
邊個會信

仲出埋Would U 重生兩首歌諗諗下又真係幾癲
但氣質唔同哂
無左以前個種稚氣
所以都係不了
可能遲d車厘都係咁

氣質問題
好似係

即係要邊種架?車厘仲好bb喎

類似呢種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞