[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike
未飯之前我都係咁我係DumbDumb個陣知有呢團 RR個期做左啤粒先認真研究個名點讀
之前有個FD話睇死RV變下隊Fx SM會俾哂啲資源nct同黎緊啲新團 我個陣嬲到即刻駁佢話今年有solo con有團綜有飯名 仲要RF咁好口啤 SM唔會放生佢地 佢話Fx當時咁紅都變到依加咁 睇下點
我飯得兩年韓圈 唔知Fx個陣幾紅 但見到SM啲處事手法同公關真係有啲令我擔心

比起其他公司… $M 除咗食水深之外… 其實唔係咁差啦…
再差既大有人在
只要聽聽話話… $M唔會餓死佢地,會有嘢俾佢地做啦…
未飯之前我都係咁我係DumbDumb個陣知有呢團 RR個期做左啤粒先認真研究個名點讀
之前有個FD話睇死RV變下隊Fx SM會俾哂啲資源nct同黎緊啲新團 我個陣嬲到即刻駁佢話今年有solo con有團綜有飯名 仲要RF咁好口啤 SM唔會放生佢地 佢話Fx當時咁紅都變到依加咁 睇下點
我飯得兩年韓圈 唔知Fx個陣幾紅 但見到SM啲處事手法同公關真係有啲令我擔心

再差既大有人在

嘻嘻

再差既大有人在

呢句真
沒有最仆街 只有更仆街
偷雞放1-2日應該都得
想請教下U巴/其他巴絲 去一次FAN SIGN預幾錢BUDGET?

豐儉由人啦
視乎你有幾想去見佢地

可否TG下我上次經驗?

爆碟 等中獎 去fs 返回地獄

呢句真
沒有最仆街 只有更仆街

爛盒 P社 魚糕
我feel到歡拍呢條片既時候一定係一路拍一路渣實個拳頭

其實承歡無啦啦出兩個 IG…
似係要執返靚個格仔準備 CB 啦…

每晚11點捕住個ig

每晚11點捕住個ig

又要開始每日過左11點先訓得安心既日子

每晚11點捕住個ig

又要開始每日過左11點先訓得安心既日子

今日開始等
再聽朝又等
使乜咁快捕IG呀…
起碼過埋下星期大師兄CB 咗先啦

再差既大有人在

呢句真
沒有最仆街 只有更仆街

我覺得呢2年大公司處事手法同以前好似有d唔同 以前好似好過而家 加上而家好多細公司有團彈起 有比較之下細公司比大公司好好多 所以大公司嚟講sm真係算係咁
另外有間真係垃圾到貼地 c字頭個間
btw 而家sm影相個部機加番yeri未 我16年2月去都未加 而家17年10月加番喇掛
btw 而家sm影相個部機加番yeri未 我16年2月去都未加 而家17年10月加番喇掛

部機好似無 update 過
不過而家三樓好似裝修緊…
由原本既 studio 變咗做 $M Museum
我覺得呢2年大公司處事手法同以前好似有d唔同 以前好似好過而家 加上而家好多細公司有團彈起 有比較之下細公司比大公司好好多 所以大公司嚟講sm真係算係咁
另外有間真係垃圾到貼地 c字頭個間

自從秀滿oppa 無乜點話事之後…
$M 係比以前差咗既… 但又未至於衰得晒
https://youtu.be/MZXLxfaBX4U
唔怪之得要一開二啦…
三線團 d 打歌衫其實都偏貴…
講起coex
永遠懷念
https://youtu.be/MZXLxfaBX4U
唔怪之得要一開二啦…
三線團 d 打歌衫其實都偏貴…

白菜車厘一開二果下笑左
講起coex
永遠懷念

買返張囉
EMS 運埋返黎千二三之嘛
講起coex
永遠懷念

買返張囉

就黎成間房都係車厘 無咁大個位掛

純粹買黎擺下算啦...
喺香港貼黎做乜... 又多塵又潮濕...
張嘢好快甩色打柴架咋...
講起coex
永遠懷念

買返張囉

我都係買細細張果隻size算

會唔會有巴打可以幫手買

已負皮
已負皮

為反而反…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞