[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (48) - 可愛的短髮忙內

1001 回覆
27 Like 11 Dislike

係咪講緊唯一一隊出外面表演個次?好似係SM俾佢地既試練黎會將啲唔紅既團咁樣放出去 表現好 夠專業就會捧
利申:睇啲濕尻文睇翻黎

傳聞好似係咁解... 專登要佢地出去食風...
以前師姐都試過係咁...

係咪講緊唯一一隊出外面表演個次?好似係SM俾佢地既試練黎會將啲唔紅既團咁樣放出去 表現好 夠專業就會捧

啤啤上年都算紅啦(?)

啤啤永遠冇令SM同啤粒失望幾凍都照吞CD
之前打歌期音樂節目澀琪枝咪冇聲個次真心冇得輸專業到完全冇驚過一手接枝新咪繼續唱型到

啤啤上年都算紅啦(?)

可能個陣SM就見佢地有啲人氣同成績 諗緊捧唔捧好 過左個次之後就決定力捧 所以搞到今年豐收

之前打歌期音樂節目澀琪枝咪冇聲個次真心冇得輸專業到完全冇驚過一手接枝新咪繼續唱型到

講 live 既話應該係 dumb dumb 時期係最好
RR 之後都開始咪多咗啦...

隻熊呢下的確係好型好啖定

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

你哋啤粒個名係佢哋用鼻水換返嚟

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

痴撚線真係震哂仲係咁抖氣
仲要好似全部短裙 絲襪都冇著

講 live 既話應該係 dumb dumb 時期係最好
RR 之後都開始咪多咗啦...

隻熊呢下的確係好型好啖定

DumbDumb個陣未飯 不過就成日聽同睇個MV因為同其他女團風格好唔同 個陣覺得點解可以怪成咁怪得黎又幾吸引
https://youtu.be/WIqZPAClOO0

唉... 睇返真係好陰公豬...
仲要 9 up 咗咁耐先倒數...
白菜凍到就黎暈咁... 門面又係咁抺鼻涕...

白菜噚日又靜靜雞走咗去拍廣告
車厘個fd 妍秀都上左rm好正
唔知車厘幾時先再上
唔知車厘幾時先再上

短髮架喎,你會睇咩?
唔知車厘幾時先再上

短髮架喎,你會睇咩?

唔準咒車厘長期短髮

白菜噚日又靜靜雞走咗去拍廣告

真係拍得幾密
唔知車厘幾時先再上

短髮架喎,你會睇咩?

唔準咒車厘長期短髮

算啦 可能你睇多d會習慣呢

韓國依加應該好凍仲要佢地表演個陣好鬼大風 吹到衫都郁 咪都收到風啲聲 真係辛苦五隻

上年1231倒數要係露天場
雖然果陣未飯 不過都覺得佢地慘

白菜個樣凍到
果陣仲要冇絲襪果d
垃圾cody

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

團綜同演唱會都係

講開又要回下帶...
係愛呀承歡...

團綜同演唱會都係

啤粒呢個身份
唔知車厘幾時先再上

短髮架喎,你會睇咩?

唔準咒車厘長期短髮

算啦 可能你睇多d會習慣呢

咁到時你要買定乾糧入防空洞都得啦
白菜個頭又再仙氣咗,係咪傻嫁?

會進化

想睇多次紫髮

白菜有電影拍?!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞