[冇圖] 有無救護車同好?

207 回覆
42 Like 3 Dislike

今日路過見到打開哂門

仲掛左個急救袋係度

輔助醫療裝備車都好man

長沙灣
中電救護車

中電救護車

依家都用緊呢隻?
中電救護車

依家都用緊呢隻?

唔清楚

中電救護車

依家都用緊呢隻?

唔清楚

龍獅logo 可惜已成過去
工作需要經常接觸救護車人士路過留名
而家新果隻消防救護車個內籠規格唔同左

護士巴打?

如果係嘅,同事你好
呢度

護士巴打?

如果係嘅,同事你好

驚自爆,唔答

唔係同事

https://www.facebook.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%80%A5%E6%95%91%E5%8F%8A%E6%95%91%E8%AD%B7%E6%9C%8D%E5%8B%99-394349304001769/

This? 我覺得麻麻地

屌好撚煩架部野
d凳唔扭正某個特定位又響
度通道門唔閂又響(雖然有得mute)
撻車又要閂左度通道門先
中電救護車

依家都用緊呢隻?

唔清楚

入面有得隊草
中電救護車

依家都用緊呢隻?

唔清楚

入面有得隊草

何出此言?

https://www.facebook.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%80%A5%E6%95%91%E5%8F%8A%E6%95%91%E8%AD%B7%E6%9C%8D%E5%8B%99-394349304001769/

屌好撚煩架部野
撻車又要閂左度通道門先

on99設計

輔助醫療裝備車都好man

意蘇蘇
個車斗整到咁低會唔會刮底

屌好撚煩架部野
撻車又要閂左度通道門先

on99設計

我想問平時用電腦果個點用
張凳咁撚戇鳩
留名
睇到我好想打999
嘩,真係第一次見,我之前以為係物資車,原來真係車人 我覺得好頹,閃燈加響號都唔知有冇人理

from香港急救及救護服務facebook

嘩,真係第一次見,我之前以為係物資車,原來真係車人 我覺得好頹,閃燈加響號都唔知有冇人理

好多地方都係用貨van做救護車啦

屌好撚煩架部野
撻車又要閂左度通道門先

on99設計

張凳咁撚戇鳩

通常都照櫈向車頭,向右轉90度坐
總之就無起用家方面諗
只係固住osh,同安全系數
第一次見架489咁乾淨 幾耐之前張圖

屌好撚煩架部野
撻車又要閂左度通道門先

on99設計

張凳咁撚戇鳩

要走黎走去

好多地方都係用貨van做救護車啦

呢架野一起身就head shot
moving CPR都做唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞