[冇圖] 有無救護車同好?

207 回覆
42 Like 3 Dislike

你地點睇間唔中有A記人上車幫手

你地點睇SJ人

我冇乜野 大家都係做野 最緊要幫到人
但係我知有d老屎忽好唔鐘意sj人
其實諗下諗下我都想試下轉/玩埋sj
因為其實當初都係有fd玩緊又貪佢有津貼
但係落到區又係另一回事....
開始越嚟越冇熱誠

我都聽好多師兄講AMS歧鳩視SJ
話訓練不足,但我覺得都係嘅

其實我好少見A記人,可唔可以講下點hea搞到無熱誠?唔比case你做?其實我想過入

我第二次當更已經放手比我自己搞左7單minor case

你地點睇SJ人

開始越嚟越冇熱誠

其實我好少見A記人,可唔可以講下點hea搞到無熱誠?唔比case你做?其實我想過入

你地點睇SJ人

開始越嚟越冇熱誠

係個氣氛令我覺得開始冇乜熱誠
全部隊員都要識敝部隊個套dma
唔考個d野就比你睇完就算 有得試都係得一兩次機會去試做 但係個d係實用既野 當更好大機會用到
返隊訓練 都係吹下水 訓練個時咪叫d人做下咁囉
現役救護

留意個車牌,,,

唔係普通救護車

留意個車牌,,,

唔係普通救護車

again

正宗支那式駐軍救護車
留名

留意個車牌,,,

唔係普通救護車

解放共狗救護車

今日派咗貨啦咩?

今日派咗貨啦咩?

上年玩具節訂 到今日先攞到
影到你條尾

現役救護

又一個救護巴打 你地洗唔洗相認下
d 車係邊買?有無其他款

留意個車牌,,,

唔係普通救護車

解放共狗救護車

有冇iveco(南京伊維柯)/東風之類牌子既老解救護車圖?
d 車係邊買?有無其他款

微影,周街都有,書局,精品店都有

我記得朗豪坊戲院上一層有專門店
http://www.tiny.com.hk/zh_hk/index.asp
有冇人知ams救護車幾時有街貨 我見訂嗰開始有得拎

入齊
個人覺得sj 拉花最靚

輔助醫療裝備車都好man

三部齊哂,好得意
好熟呀 長知識

三部齊哂,好得意

巴打 個三架係邊到影?

三部齊哂,好得意

巴打 個三架係邊到影?

下面果張唔係我影,但應該係長洲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞