【擁抱微風】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信 - Post-ending

966 回覆
630 Like 7 Dislike
出文好似慢咗好多

明明今日出咗好多
出文好似慢咗好多

明明今日出咗好多

唔夠
終於一口氣追返哂

唔慣個新版面 搞到無乜心情上黎
終於一口氣追返哂

唔慣個新版面 搞到無乜心情上黎

有變咩 AN機?
哩段時光,三角形嘅平衡,畀某啲嘢打破咗。

「生日快樂,南門亮。」佟蓳萓同我講:「但正日你唔係應該同屋企人過㗎咩?」

風不停咁吹動地上嘅幼草,幼草喺夕陽下搖晃自己嘅身軀,左擺右搖,好似跳舞咁。

我諗返起啱啱先發完媽咪同阿妹脾氣,媽咪我唔擔心,細妹⋯⋯佢應該而家嬲住咁食緊我個蛋糕。

「我同妳哋過咪一樣。」

「但陪屋企人好似重要啲啵。」
諗住一口氣由post1追哂個故點知追到live左先知未完
loop住挽歌巴首歌一路睇真係好有feel~ 睇頭兩個故已經眼淺睇到喊喊地
文筆好流暢 寫既野令人睇完腦海入面好有畫面
你留哂咁多伏筆吊人癮好快啲出文啦
多人再出
諗住一口氣由post1追哂個故點知追到live左先知未完
loop住挽歌巴首歌一路睇真係好有feel~ 睇頭兩個故已經眼淺睇到喊喊地
文筆好流暢 寫既野令人睇完腦海入面好有畫面
你留哂咁多伏筆吊人癮好快啲出文啦

多謝咁巴打
無吊人癮呀 好快完了
推啊
開多個post 先講就快完啦

多謝咁巴打
無吊人癮呀 好快完了

呢句咁熟口面既
好似前個post已經聽過
btw個結局其實你係咪已經心中有數?差在未打

多謝咁巴打
無吊人癮呀 好快完了

呢句咁熟口面既

出故嘅時候已經打咗八成同決定咗結局了

多謝咁巴打
無吊人癮呀 好快完了

呢句咁熟口面既

出故嘅時候已經打咗八成同決定咗結局了

Sad End
推到開新post
輕輕推一推
真係最後啦,唔會再有傳送門https://lihkg.com/thread/454921/page/1
真係最後啦,唔會再有傳送門https://lihkg.com/thread/454921/page/1

好難講呀

呢兩日好出哂佢啦
推推佢先
開新post啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞