【擁抱微風】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信 - Post-ending

966 回覆
630 Like 7 Dislike
臨瞓前不如出多一篇
臨瞓前不如出多一篇

臨瞓前不如出多一篇

Same here
睇黎gay廉有機會開多個post ending (2)
冇幾耐之後,我就帶住Maggie封信,同滿載嘅疑惑往陰間去。

阿龍⋯⋯究竟關哩個人咩事?

今日實在發生太多事,個腦完全處理唔到。

細妹⋯⋯王胤瀅爸爸嘅死⋯⋯

太多太多事一時之間湧嚟,實在接收唔到。

因此一定要藉住呢個機會好好了解究竟發生咩事。

步向夕陽小棧,每一步都好沉重。

今次,看守嘅人無再襲擊我,而我都好順利咁嚟到Maggie爸爸住嘅地方。

「爸爸,當你睇到呢封信嘅時候,請你唔好激動,因為有啲嘢其實我收買埋咗喺心,一直一直都無同你講過。

又或者我根本唔識講。

對唔住,我呃咗你一世。」

「粉中加油!粉中加油!」
場內熱鬧紛紛,啦啦隊揮灑汗水、整齊嘅舞姿同埋口號,為場上面嘅球員打氣。

呢場賽事觀賽嘅人真係人山人海,逼晒成個球場。

「傳波!」

「小心有鬼!」

「截咗!回防!」

「有我!」

Maggie一個左拐右轉,順手偷波,對手反應不及,大意失荊州。

衝刺如馬嘅Maggie,畀兩個球員盯住,佢一個假動作轉身,成功偷位上步,手輕輕將波遞進籃內。

全場歡呼。

「哇你個女好利害喎!」嚟觀賽嘅家長,忍唔住向Maggie爸爸讚嘆Maggie。

爸爸滿意一笑。

「但Maggie咁勁,性格又咁男仔,會唔會好難搵男朋友啊。」

「我都唔知佢⋯⋯」

「女仔邊洗咁快拍拖啊,讀大學先啦。」Maggie嘅大佬幫口。

只係望住Maggie喺場上面耀舞嘅英姿,爸爸有啲擔心
唔通maggie係鐘意女嘅?
Btw真係好想知點解你會有信心上個post會完到
因為依家咁睇好似都忟忟地水
加速加速

扮下野tum下人幫佢推post姐
勿認真wor

佢每個post都話一定完到架啦
瞓著前一推
有文即推
推呀
文啊
唔通maggie本身有j
訓較一推 聽朝見
推呀推
加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞