【擁抱微風】我係窮郵差,專門幫陰陽相隔嘅親人送信 - Post-ending

966 回覆
630 Like 7 Dislike
又live, 緊張關頭呀
快啲快啲
文呀
正評左啦
趕完assignment 係時候推post
留名等睇post ending 2
我哋距離之間得返唔夠100步嘅時候,佢突然間好似預感到我會出現咁,忽然望後,知道我追嚟就加速狂奔。

可惡,明明差少少。

「妳做乜嘢要走呀!」我呼喝佢,但佢無應,仲越叫越走。

細妹不嬲都係跑步高手嚟,我哩啲身體虛弱嘅根本無得同佢鬥。

正當我咁諗之際,係咁回頭望我嘅佢,唔小心迎面撞咗落條西裝友身上,佢跌咗落地下,亦順勢畀我追上佢。

「妳⋯⋯做咩要走⋯⋯」我喘住氣講。

「知唔知我搵得妳好辛苦。」

佢無答我,想起身逃跑時,好彩我反應夠快,畀我一手捉住佢。
「我好掛住妳哋呀⋯⋯」

眼淚唔知點解喺哩個時候,源源不絕咁湧出嚟。

我真係好憎喺人哋面前喊,仲要喺中環街頭,大街大巷,但我真係忍唔住。

「我真係好掛住你哋呀⋯⋯」

細妹有啲驚慌咁縮返隻手,佢眼神閃縮咁話:「對唔住⋯⋯」

「唔緊要,搵返妳哋就得。」

「唔係⋯⋯我嘅對唔住係⋯⋯我唔係你要搵嘅人。」

「咩話?」我聽唔明⋯⋯

「我⋯⋯我唔係你細妹。」
唔好係度停啦 好吊癮

咪係囉 快啲出文

樓主咁做都係想上popular page

睇埋本書先 差百幾頁咋

出埋文先睇唔好冇?乖啦

睇左依個故咁耐都忍住唔留言最後頂唔住要留

做咩要忍住唔留言
我哋距離之間得返唔夠100步嘅時候,佢突然間好似預感到我會出現咁,忽然望後,知道我追嚟就加速狂奔。

可惡,明明差少少。

「妳做乜嘢要走呀!」我呼喝佢,但佢無應,仲越叫越走。

細妹不嬲都係跑步高手嚟,我哩啲身體虛弱嘅根本無得同佢鬥。

正當我咁諗之際,係咁回頭望我嘅佢,唔小心迎面撞咗落條西裝友身上,佢跌咗落地下,亦順勢畀我追上佢。

「妳⋯⋯做咩要走⋯⋯」我喘住氣講。

「知唔知我搵得妳好辛苦。」

佢無答我,想起身逃跑時,好彩我反應夠快,畀我一手捉住佢。

只要個妹大叫非禮就ko主角
失憶?
都係瞓覺去算
都係瞓覺去算

唔好
都係瞓覺去算

點解要咁做??
都係瞓覺去算

點解要咁做??

休息係為咗走更遠嘅路
都係瞓覺去算

唔好

你訓咗咁我地點算
都係瞓覺去算

點解啊 文啊
唔好訓 繼續出
出多兩篇先啦
出埋文先訓 好吊癮呀
我搖搖頭話:「無可能,妳點扮都好,我都唔會認錯人。」

佢究竟係咪當我低能,我哋對咗十幾年,我點會認唔出係佢,唔通阿哥連個妹都認唔得。

佢慢慢咁企返喺身話:「你⋯⋯你乜嘢都唔記得晒?」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞