【後宮/奇幻/神話】末日前,我把惡魔少女誘拐回家(13)

962 回覆
94 Like 2 Dislike
因為那個叫伊琳娜的女士是一位美人兒
又有新後宮
又有新後宮

東歐美女
話說啱啱係紙言放左文,再用電腦睇一次先見到篇文俾廣告斷到駁唔返
二千字都無但內文有5個廣告
話說啱啱係紙言放左文,再用電腦睇一次先見到篇文俾廣告斷到駁唔返

人哋要搵食
又有新後宮

東歐美女

佢係人定神呢
蘇聯有咩神話

人哋要搵食

我都想搵食
又有新後宮

東歐美女

佢係人定神呢

正常應該係人黎既
蘇聯有咩神話

係喎,好似無乜睇過有故仔寫斯拉夫神話,不如就等黑貓寫
蘇聯有咩神話

係喎,好似無乜睇過有故仔寫斯拉夫神話,不如就等黑貓寫

又有新後宮

東歐美女

佢係人定神呢

正常應該係人黎既

就咁睇名以為係月神伊琳娜添
後宫佳麗多得滯
還我小娜娜
又有新後宮

東歐美女

佢係人定神呢

正常應該係人黎既

就咁睇名以為係月神伊琳娜添

月亮姐姐莎琳娜
後宫佳麗多得滯
還我小娜娜

淨係小娜娜有銅像咋
如果個故出動畫實好正
如果個故出動畫實好正

漫畫都好
如果個故出動畫實好正

漫畫都好

其實我最想都係寫game
如果個故出動畫實好正

漫畫都好

其實我最想都係寫game

祝你夢想成真
成個幾月無睇過,黑貓好耐無見

好耐無見,多d黎搵黑貓

黑貓表示想要被無窮無盡地狠狠教訓

黑貓只會狠狠教訓小娜娜

仲以為你係抖M
成個幾月無睇過,黑貓好耐無見

好耐無見,多d黎搵黑貓

黑貓表示想要被無窮無盡地狠狠教訓

黑貓只會狠狠教訓小娜娜

仲以為你係抖M

不嬲都係抖S
又有新後宮

東歐美女

呢個後宮好勁呀!又係女皇帝

聖火堂職員在會議室準備了視像設備後,利雅言便陪同蘇梓我出席與正教的宗教會議。

蘇梓我坐在圖桌正面,望著一百吋的投影屏幕;可是畫面沒有任何人,只有一張空椅,還有周圍的天使壁畫。

「請稍候,正教方面說五分鐘之後開始會議。」利雅言又告訴蘇梓我:「不過該慶幸會議視訊沒有受影響呢,畢竟莫斯科也在歐洲受災區的邊緣,要是火山灰把衛星信號隔絕也不奇怪。」

閒聊一陣子後,果然有位女士準時出現在螢幕上。她是位典型的東歐美女,金髮碧眼、輪廓分明;翹腳坐下露出白緻長腿,明顯鏡頭角度是刻意安排的,所以伊琳娜上半身是傳統神父黑袍,下半身卻是黑色短裙長靴,雖然違反傳統卻展現了伊琳娜的媚態。

「伊琳娜是莫斯科正教會的女執事。」

蘇梓我記起在出席會議前,利雅言告訴自己的一番話:

「伊琳娜是莫斯科正教會的女執事。由於正教會以保留正統為榮,因此謹遵聖經指示,所有女性都不得出任神父或更高聖品的神職人員。執事就是正教女教徒能夠擔任的最高位階,相等於聖教的助祭,亦即是之前本人在聖教的聖品。」
文呢
文呢

人呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞