[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有冇人訂左mario odyssey

唔係個套都唔會訂

係咪訂得都會送套
實體版要換帶不了
實體版要換帶不了

又唔係splatoon 無所謂啦
Lost Sphear DLC Coming Soon

唔係個套都唔會訂

係咪訂得都會送套

官網話有機會獲得 ,game鋪老細話唔係一跟一,訂咗都未必有
神谷係咁係Twitter度係咁upload Zelda d片

唔係個套都唔會訂

係咪訂得都會送套

我問過 25號可以拎 但係唔會送套
27號拎先跟埋
Lost Sphear DLC Coming Soon

唔知做咩呢
1分扣係邊
DOOM @DOOM
Over 20 years ago, DOOM 64 released on the Nintendo 64. On November 10, we're excited to bring #DOOM (2016) to #NintendoSwitch. #TBT

1分扣係邊

39分先係超神作
40分個d好多霧

少分過JoJo ,垃圾game
喜利話護照套得3成人會有
啲店家十成九拎啲護照套另外賣

舊爛鬼膠有咩用
blazepro ns手制98蚊,買唔買得過?諗住用嚟玩mario odyssey

https://m.facebook.com/perfectdenkipages/posts/1840779469273452

其實有無人買過用到ps4手制個adapter?

依家仲煩緊到底買酷威adapter好定買呢個手制,個adapter嘅好處係你用咩手制都得,見人用過個adapter好好用無咩問題
blazepro ns手制98蚊,買唔買得過?諗住用嚟玩mario odyssey

https://m.facebook.com/perfectdenkipages/posts/1840779469273452

依家仲煩緊到底買酷威adapter好定買呢個手制,個adapter嘅好處係你用咩手制都得,見人用過個adapter好好用無咩問題

有冇人同我一樣用手機開wifi share 出黎連唔到去網絡

舊爛鬼膠有咩用

墊煲底

舊爛鬼膠有咩用

墊煲底

會溶

舊爛鬼膠有咩用

墊煲底

會溶

wfc

舊爛鬼膠有咩用

同BNO隻色幾夾呀

我成日覺得呢d野有朝一早佢個system update左後就用唔到。
一週年。
https://youtu.be/f5uik5fgIaI

reddit同youtube瘋狂洗版中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞