[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
ps4版會唔會有中文化
有既我都脫任

起撚晒格

簽名係邊個

Masuda

唔該~
ps4版會唔會有中文化
有既我都脫任

二之國有冇?
有就應該有
第一次玩SWITCH其實有無必要charge十幾個鐘?定即時玩都OK?

即時ok

咩年代
仲有呢d 野架咩
第一次玩SWITCH其實有無必要charge十幾個鐘?定即時玩都OK?

即時ok

咩年代
仲有呢d 野架咩

要叉夠十個鐘先好用
有冇人update左joy con之後成日斷?
中左伏
連閃電11人都脫任

巴打你係未睇錯

咁易port左多平台左都好正常嘅

閃電十一人可能switch賣得多過ps4

一定android最多人玩
連閃電11人都脫任

巴打你係未睇錯

咁易port左多平台左都好正常嘅

閃電十一人可能switch賣得多過ps4

一定android最多人玩

好鍾意原祖風格嘅閃電十一人
等睇評價再決定買唔買
https://youtu.be/IIjF1ZicnHc

邊間舖又偷步,又邊啲網媒偷步直播呀
https://youtu.be/IIjF1ZicnHc

邊間舖又偷步,又邊啲網媒偷步直播呀

痴撚線早成個星期
依隻係唔知邊度流出版,我連貼紙Label 都無~正式係27號出~今日只係同大家率先試Game!
依隻係唔知邊度流出版,我連貼紙Label 都無~正式係27號出~今日只係同大家率先試Game!

戴晒頭盔,垃圾

戴晒頭盔,垃圾

遲早比YOUTUBE BAM

戴晒頭盔,垃圾

吹到貼紙都無囉
邊間舖會咁蝕底比你玩呀

戴晒頭盔,垃圾

吹到貼紙都無囉
邊間舖會咁蝕底撕埋餅帶張貼紙送埋比你玩呀
又係果條on9
留言全部英文
NeoGaf
NeoGaf

死ser?
Vgchartz好似都係
NeoGaf

死ser?

Owner('Evilore')被指多次性騷擾女性
Evilore亂咁del提起單野啲post同人
大部分管理員話唔再撈
Evilore話晏啲會出聲明
Gaf班人諗緊後路
NeoGaf

死ser?

Owner('Evilore')被指多次性騷擾女性
Evilore亂咁del提起單野啲post同人
大部分管理員話唔再撈
Evilore話晏啲會出聲明
Gaf班人諗緊後路

死壇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞