[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
任豚齡淺,想問下動物之森玩咩,好似好吸引咁

類似牧場物語

起下野, 收割下咁囉

類似牧場物語

脫左節,無玩過3ds版,因為以我玩過nds既經驗就真係唔覺得似牧場,係咪3ds版加入左好多耕種元素

類似牧場物語

脫左節,無玩過3ds版,因為以我玩過nds既經驗就真係唔覺得似牧場,係咪3ds版加入左好多耕種元素

其實唔係 只不過對完全冇玩過嘅人黎請算係較接近 3ds對比nds多左起建築物
重睇左一次真5條teaser,一開始果幕啲路人全部所係滑行

類似牧場物語

其實唔係 只不過對完全冇玩過嘅人黎請算係較接近 3ds對比nds多左起建築物

姐係又一隻類似星露谷
好似唔錯喎

類似牧場物語

姐係又一隻類似星露谷
好似唔錯喎

NO
重睇左一次真5條teaser,一開始果幕啲路人全部所係滑行

屌好似溜冰咁

類似牧場物語

姐係又一隻類似星露谷
好似唔錯喎

NO

話係立體啲既tomodashi collection會唔會似啲
動物之森係講同同動物扑野架,問問問
抵你死啦
http://www.3igame.com/%E5%81%B7%E8%B7%91%E5%87%BA%E4%BA%8B%EF%BC%9F%E6%9C%AC%E5%9C%B0%E7%9B%B4%E6%92%AD%E4%B8%BB%E5%81%B7%E6%AD%A5stream-%E8%A2%ABban-%E4%B8%89%E5%80%8B%E6%9C%88%EF%BC%81/

唔洗睇佢條片
冇道過歉一味話老任受YOUTUBE岩哂
就好似兜緊圈話人地玩哂咁

一撚定唔會click條片

激嬲任豚呀喇

剩係識比負評,問下wiki好難咩

唔係拍AV?
save轉機係咪去老任到搞
有冇巴打試過

睇留言都有唔少日本仔想佢出ps4

索粉不限國藉
點解個Peter the game冇事
img]https://holland.pk/b68excg5[/img]

有咩好求 smt不嬲都比老任 persona比ps 除咗真3同pq例外打和

索粉不限國藉

脫索
動物之森(日版名:どうぶつの森,英文版名:Animal Crossing)是任天堂情報開發本部開發並由任天堂發行的社交模擬遊戲系列,遊戲中玩家生活在一個由擬人動物居住的村莊,展開各種活動。系列以其開放性著稱,並大量使用遊戲機內置時鐘和日曆模擬真實時間。
save轉機係咪去老任到搞
有冇巴打試過

自己入 system setting 過
動物之森(日版名:どうぶつの森,英文版名:Animal Crossing)是任天堂情報開發本部開發並由任天堂發行的社交模擬遊戲系列,遊戲中玩家生活在一個由擬人動物居住的村莊,展開各種活動。系列以其開放性著稱,並大量使用遊戲機內置時鐘和日曆模擬真實時間。

咁有咩吸引
啱啱買機 個wifi接收好似咁撚廢

咁有咩吸引

都話同班動物扑野咯又唔信
啱啱買機 個wifi接收好似咁撚廢

的確好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞