[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
一年前
https://www.inside-games.jp/article/2016/10/21/102848.html

幾時有得玩wonder flick

我仲等緊佢上家用機平台

wonder fake冇野啦
snack worldIpand應該都唔掂
日野鑊鑊都吹到勁大已經冇人信
https://www.youtube.com/watch?v=QZ6nmp0X9aA
又冇你份喇

嘩屌 點解唔係Switch FMP
大學WIFI連唔到上網對戰問題係咪解決唔到

屌你IT狗networking都唔識

好似話駁自己router再搞vpn(好似係)
新任豬未玩過動森,睇蝗博見到動森既感想

“動物森林”由任天堂情報開發本部(任天堂娛樂分析與發展)打造。

任天堂將“動物森林”定義為“溝通的遊戲”,在這裡,你將遇到幾百個性格迥異的擬人化動物村民。與他們相知相遇相識,見證他們的喜怒哀樂,和他們在遊戲裡度過春夏秋冬。有時候,你需要調節他們的矛盾,有時候你要安撫他們的情緒,有時候你需要幫他們捉跳蚤,有時候你需要為他們買衣服。但更多的時候,他們會開心地繞著你唱歌,會在你釣上大魚的時候給你鼓掌,在你生日的時候為你唱歌,在節日的時候和你說聲節日快樂,會邀你去他家玩樂。在這裡,他們有著自己的生活,但每個人的生活又都和你的遊戲進程交織在了一起,如果說“塞爾達傳說”構建了一個充滿魅力的探險世界,那“動物森林”則是娓娓道來了一則你不願意醒來的童話夢境。

這是一款神奇的遊戲,沒有什麼波瀾壯闊的劇情,有的只是開水清澈的日常;沒有什麼刻骨銘心的感情,有的只是潤物細無聲的生活;沒有什麼值得你奮鬥耕耘的物質獎勵,有的是一個個待你如家人的村民。在過往的系列作品裡,你可以把村子每一塊地板重新設計,你可以肆意決定村落的綠植,你可以擴建街道商店,你可以挖遍化石,你可以做很多。也正是這份自由,讓你每個決定都沒有那麼的自由,因為當你打開遊戲,選擇了村落,這時,你已經和他們產生了連接,和這個世界產生了連接。更別說,當你選擇離開的時候,靖江對你的那一番深情告白。

寫了這麼多,這到底是怎樣的一款遊戲呢?我很難去和你們分享。我在裡面幾百個小時,看落英繽紛,看花開花敗,看草長鶯飛,看日下月出,看潮漲潮落,看漫天飛雪,看繁星點點,看彩虹閃爍......每一分每一秒的記憶都是那麼的獨特,也都是那麼的難以轉化為語言,有時候我甚至不覺得他是一個遊戲,更是我最細膩的情感的投射.ta就像是兩個世界的開關,當你把遊戲打開,剩下的,就是輕輕的喊一聲:嗨!你好!動物之森!
今天返貨予告:
NS JUST DANCE 舞力全開 2018 (行貨英文版)
身在日本...想問下日本係咪唔會偷跑新game

你等星期五啦

唔會

你等星期五啦

真係岩岩好,星期五晏機番香港...
https://www.youtube.com/watch?v=kAXUnJYmPOI
PV第2弾『信長の野望・大志』

你等星期五啦

你星期四退定房訓GAME舖門口就差唔多

你等星期五啦

Mario 可能有d遊戲店會半夜開賣?

你等星期五啦

Mario 可能有d遊戲店會半夜開賣?

日本多數都要等佢開店時間果刻先賣
大家係香港經常出現遊戲偷跑情況,雖然日本亦有偷跑情況發生,但係相比起香港情況就大大不同,由於日本重視契約精神,若果偷跑就被當作係毀約,所以日本偷跑係屬於犯法,只有極少偷跑,因為俾遊戲商知道會因毀約而被斷貨,除非你識人或係遊戲店工作就較容易買偷跑,所以係日本買偷跑係好鬼鼠既事,如果有d偷跑店俾人踢爆左會執笠~所以有偷跑既店通常係無賣廣告,或者只係將隻遊戲放係最角落,又或者只放係櫃檯後面,好偷偷摸摸~唔似香港咁大搖大把~而且價錢仲特別貴,就算係網上搵偷跑店都極難,而且偷跑店全部都好偏遠既地方,通常市中心大部份都買唔到~偷跑既地方全部都係小型遊戲店舖為左同鄰近對手店舖競爭而偷跑~目的當然係賺最快既錢~所以係日本買偷跑game係極難~但有可能~因為基本上遊戲商係早2-3日已經派貨,佢地只係將貨放到發售日至拎出黎發售。

用自己上網啦
殘種呢排成日入黎好驚
賤種呢排成日入黎好驚

屌驚到字都打錯
殘種呢排成日入黎好驚

我淨係覺得好煩啫
仲要#666, 好不安
仲要#666, 好不安

死亡之吻

用自己上網啦

大家係香港經常出現遊戲偷跑情況,雖然日本亦有偷跑情況發生,但係相比起香港情況就大大不同,由於日本重視契約精神,若果偷跑就被當作係毀約,所以日本偷跑係屬於犯法,只有極少偷跑,因為俾遊戲商知道會因毀約而被斷貨,除非你識人或係遊戲店工作就較容易買偷跑,所以係日本買偷跑係好鬼鼠既事,如果有d偷跑店俾人踢爆左會執笠~所以有偷跑既店通常係無賣廣告,或者只係將隻遊戲放係最角落,又或者只放係櫃檯後面,好偷偷摸摸~唔似香港咁大搖大把~而且價錢仲特別貴,就算係網上搵偷跑店都極難,而且偷跑店全部都好偏遠既地方,通常市中心大部份都買唔到~偷跑既地方全部都係小型遊戲店舖為左同鄰近對手店舖競爭而偷跑~目的當然係賺最快既錢~所以係日本買偷跑game係極難~但有可能~因為基本上遊戲商係早2-3日已經派貨,佢地只係將貨放到發售日至拎出黎發售。

too long cannot see
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞