[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
又一個冷飯無雙
想問兩部switch console 同時間可以點樣在孖車連線4打?

本地連線揀2p
想問兩部switch console 同時間可以點樣在孖車連線4打?

本地連線揀2p

每部揀雙人上網打
Odyssey>BotW

39分
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/opm/pc/introduction.html
又一隻割草

又係閹割版,無60fps,無online 2p,無local 2p
點解8bit堂啲掣成日可以宣傳到好似官方出咁
明明連hori嗰種三廠授權老任都冇比過
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/opm/pc/introduction.html
又一隻割草

又係閹割版,無60fps,無online 2p,無local 2p
呢個好似有雖然都係冇乜心
又一隻割草

佢得單機2p,唔係local wireless 2p
又一隻割草

佢得單機2p,唔係local wireless 2p

垃圾wifi做唔到
開始唔上呢度等玩左幾日先再上
開始唔上呢度等玩左幾日先再上

最好YouTube, Twitter都唔好上
好多_ _ 以劇透為樂
同埋YoutTube有機會suggest你睇啲thumbnail有劇透嘅片

唔知會塞去邊度呢
有人話你地班任豚嬲嬲豬喎

mon post狗連人屌緊咩都唔知

做壞規舉 係要搞到全世界要準時先有GAME玩先安樂

索索game好似不嬲都正日先比出
反鳥
其實我唔覺得mario有咩係劇透到
除非呢幾日就挖晒d月亮位出黎
依家splatoon係咪人潮已經差唔多退哂?

香港我諗退左6成
日本就keep住每個星期都賣過萬隻

仲日日瘋狂玩緊
想問下mario係唔係偷跑左?知唔知邊度有?

月亮=BotW啲種子

我都退退地
反而沉迷左Arms

歐版fes完全冇人

我身邊啲人都係日版多

香港連歐洲fes 點會搵到人

歐版好似第一次fes已冇乜人

佢係直接同歐服人連定係淨連香港附近地區既歐服人?

香港附近地區歐服人

頭兩次fes都玩到wo

月亮=BotW啲種子

同埋話晒 都係真3Dmario
劇情元素點都多過2D/3D land嗰啲嘅
僅剩四天《超級馬里奧: 奧德賽》上市前夕最後的信息確認:
1. 遊戲為全區版本,實體版與數字版無論日版、美版、歐版均包含簡繁體中文。 2. 根據媒體的後續評測報告,奧德賽的遊戲時間將超過600個小時以上。
3. 遊戲超過400個挑戰、300多個隱藏地點、260個大小關卡任務、860多個全收集品、120多種衣服搭配。
4. 遊戲將於720P/1080P和全高清貼圖,全程穩定60幀運行,是Switch上第一款發揮了90%以上機能的遊戲。
5. 支持HD震動、體感和IR攝像頭(遊戲內小遊戲)。
6. 遊戲支持預下載(需要更新到4.0系統)發售前三日可預先下載遊戲數據,等待解鎖日即可立刻進入遊戲。
7. 2018年推出的Nintendo Online服務將擴展遊戲網絡合作、對戰模式。 (需要120元的年費會員)
1. 遊戲為全區版本,實體版與數字版無論日版、美版、歐版均包含簡繁體中文。 2. 根據媒體的後續評測報告,奧德賽的遊戲時間將超過600個小時以上
3. 遊戲超過400個挑戰、300多個隱藏地點、260個大小關卡任務、860多個全收集品、120多種衣服搭配。
4. 遊戲將於720P/1080P和全高清貼圖,全程穩定60幀運行,是Switch上第一款發揮了90%以上機能的遊戲。
6. 遊戲支持預下載(需要更新到4.0系統)發售前三日可預先下載遊戲數據,等待解鎖日即可立刻進入遊戲。
7. 2018年推出的Nintendo Online服務將擴展遊戲網絡合作、對戰模式。 (需要120元的年費會員)

淨係玩佢都冇時間玩其他
1. 遊戲為全區版本,實體版與數字版無論日版、美版、歐版均包含簡繁體中文。 2. 根據媒體的後續評測報告,奧德賽的遊戲時間將超過600個小時以上

淨係玩佢都冇時間玩其他

玩SpeenRun果批就精彩啦

淨係玩佢都冇時間玩其他

玩SpeenRun果批就精彩啦

any%嘅話都唔會太耐嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞