[Switch/3DS討論]|OS v4.0更新已出| Mario Odyssey 10月27日| (62)

1001 回覆
9 Like 2 Dislike

港任連炒家都唔理,未必會做野啦

岩岩睇番,咁應該推佢地段片同fb比日本方面睇
無左neogaf,宜家仲有邊度可上...
慣左每日f5 media create post....
Vgchartz人又少,info又少,個網又廢成日死ser

我認得條友,條友之前係涼粉做
成班鍵盤戰士
成班鍵盤戰士

機生咁得閒推post呀
機生咁得閒推post呀

港任終於洗錢了
機生咁得閒推post呀

港任終於洗錢了

收買
瑪莉奧痾得屎
下星期一出即買

咪玩啦
推過去同做正日哥有咩分別
以後咩game 都係香港無偷跑最遲出就玩撚完
新手啱啱入手switch

想問下你地建唔建議就咁按一下power制將部機進入睡眠狀態?上網睇返黎好似都幾慳電下?

待機好食電

用開待機
冇睡眠過

買返黎都而家都係待機 除左update

咪玩啦

日本有?
本來偷呃就唔係D咩岩既野黎
人地規矩上根本就唔會容許你偷
有得早玩就靜靜地玩
自己有得偷玩唱通街博人地揸正黎做為乜
本來偷跑就唔係D咩岩既野黎
人地規矩上根本就唔會容許你偷
有得早玩就靜靜地玩
自己有得偷玩唱通街博人地揸正黎做為乜

咪玩啦

根本就應該咁做
依家splatoon係咪人潮已經差唔多退哂?

香港我諗退左6成
日本就keep住每個星期都賣過萬隻
想問下有無巴士係ssp 買過lan 線直駁switch 主機既轉插?
之前係其他post 見過有一款得但我出ssp 搵唔到

我買左,我都係左搵右問,問到係新高登(好似2樓)個度有間賣orico既專門店,舊野158蚊

香港我諗退左6成
日本就keep住每個星期都賣過萬隻

我都退退地
反而沉迷左Arms
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞