[運動手帶] Fitbit 定 Garmin?

201 回覆
0 Like 4 Dislike
去左官方店度睇 隻235好似玩具咁 放棄 買apple watch好似好d

你要黎睇定係要黎跑先.

之不過呢, 如果要黎比人睇的話, Apple Watch 個樣比起Dress Watch 都係一隻玩具
搭單一問,唔想要手錶款,又想有得測心跳,同有gps方便跑步唔洗帶電話,可以有咩選擇?
搭單一問,唔想要手錶款,又想有得測心跳,同有gps方便跑步唔洗帶電話,可以有咩選擇?

至抵應該係garmin vivosmart hr+
Gamin Forerunner 35 又係抵屌但手錶嚟
去左官方店度睇 隻235好似玩具咁 放棄 買apple watch好似好d

你要黎睇定係要黎跑先.

之不過呢, 如果要黎比人睇的話, Apple Watch 個樣比起Dress Watch 都係一隻玩具

apple watch如果簡第0代仲平過garmin235

不過令我卻步既係

235睇落成個設計唔似值成兩千 定價似乎太高 而且我淨跑步 可能其中有d實用功能我用唔著 同埋我一定係拎住部se跑 因為有apple pay又方便d gps用唔著

咁既情況 似係買apple watch sport最適合 等聖誕睇下有冇聖誕大特賣

其實係小小柒
用緊220 同apple watch nike

Vivoactive hr 唔算手錶款啦

+++++++ 先有gps,唔好買錯

HR 已經有gps(利申:用緊)

另外好似唔多覺有 vivoactive hr +

vivosmart 先有 + ,

vivoactive hr 只有一個model

vivoactive好似有兩隻 個樣完全唔同 有同冇gps分別

this

講撚錯左, vivoactive 係要佩心跳帶,小抵玩
Vivosmart hr+ 先有光學sensor 抵玩

vivosmart 先有 + ,

vivoactive hr 只有一個model

vivoactive好似有兩隻 個樣完全唔同 有同冇gps分別

Both vivoactive has gps
用左Vivosmart hr+3個月多D,幾好唔錯,單GPS黎講算係咁
iphone個app易用(但係睇卡路里好煩)
我對佢唯一既挑剔係機出既心跳同app出既心跳唔一樣
btw 心率都算幾準
謝咁多位巴打,我再留意下,始終想長戴,又想戴錶襯衫
Apple Watch / Garmin fenix3 HR for sure
用緊vivoactive hr
成10日先差1次電
謝咁多位巴打,我再留意下,始終想長戴,又想戴錶襯衫

如果你要襯衫,就無得揀Garmin, 除非你想下下拎支羅C批出黎換錶帶
家明for sure
用緊vivoactive hr
成10日先差1次電

咁誇張,我果隻7日左右
Tom Tom runner3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞