[運動手帶] Fitbit 定 Garmin?

201 回覆
0 Like 4 Dislike
Misfit
太長
唔quote啦巴打

呢到答你
Garmin 個app真係可以幫你又計vo2 max
又計咩休息時間

但個人認為最重要都係 心跳個功能
個休息心跳 同你最大心跳
同跑緊個陣既心跳
佢可以幫你計 你心跳zone
第幾區域 咁你就可以知道番你付出左幾多
重要幾多可以上升

其他野都算花邊
可以睇下 但用耐左 你唔會理
如果要靚,買suunto
Wiggle 有幾款做緊特價
原來Garmin vívosmart HR+ black friday果陣amazon做緊119.9, 而家149.9
btw 呢隻款係咪唔洗連住電話都可以track到gps?
原來Garmin vívosmart HR+ black friday果陣amazon做緊119.9, 而家149.9

依家聖誕都冇減LOR

呢隻GPS應該冇咁準 冇glonass

唔洗連電話,但係隻野係單GPS 無雙GPS咁準

依家聖誕都冇減LOR

btw 前排hktv mall特價 可以睇下
強貼留名 利申肥仔想買個計到心跳既手帶或錶好耐 意向買hr +

巴打有無推介邊到買

btw 前排hktv mall特價 可以睇下

hktv 乜野特價都係貴過市價 除非食佢個10%回扣

個陣好似14xx咋喎

依家聖誕都冇減LOR

咁vívoactive係咪好過FR35 ? 係amazon價錢一樣
同埋vívoactive 係咪要配埋心跳帶一齊玩?

依家聖誕都冇減LOR

咁vívoactive係咪好過FR35 ? 係amazon價錢一樣

前面有巴打話買vívoactive hr+係唔洗心跳帶 係光學 唔洗心跳帶好方便

如果你要襯衫,就無得揀Garmin, 除非你想下下拎支羅C批出黎換錶帶

我就係咁做

帶緊garmin fenix 3😀

我之前有隻鋼帶Fenix 3 初時都係咁做,返工換鋼帶,夜晚跑換返膠帶。但係玩得半佢得佢真係好撚煩。之後就換左Apple Watch S2. 諗住可以易換時都係咁做,返工換鋼帶,夜晚跑換返膠帶啲。但係其實AW 又唔係真係咁靚,加上跑步function 係AW 堅係垃圾。最後又賣左佢換左Charge 2, 平時載返dress watch 算,Charge 2 平時就折錶肉出黎袋係袋做Tracker, 跑先上返膠帶

我就覺得一隻錶平時番工用得,又符合到做運動嘅要求,即係你接近全日都會用到佢,咁計就覺得隻錶抵玩

煩換錶帶個下就好少事啫我覺得
gear s3幾靚仔
岩岩入手alta
覺得小米手環2仲好用
Garmin 235,735 舉鐵會唔會知

依家聖誕都冇減LOR

前面有巴打話買vívoactive hr+係唔洗心跳帶 係光學 唔洗心跳帶好方便

其實係新款同舊款嘅分别
舊款方形個隻係用心跳帶
新款長形個隻用光學
Garmin
多謝哂各位
睇黎Vivosmart HR+真係唔錯 遲下買先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞