[運動手帶] Fitbit 定 Garmin?

201 回覆
0 Like 4 Dislike
最後買咗三叔gear fit2
基本功能齊全 靚仔 夠輕身 有獨立GPS 仲有少少位放歌出街跑步做到手機都唔洗帶 有screen always on
暫時幾滿意

三叔 都唔平喎

聖誕折實$1100
OK啦
想起香港買garmin vivosmart hr plus 但唔知邊到買好 有無介紹

幾正 但係成日同人撞色

淨for跑步 幾抵玩
用左fitbit charge HR 1年
手帶殘殘地但唔會鬆呀甩呀個d
粒電冇問題
我會推介
用緊235
但買左之後好少跑步,太忙了
不過有時唔帶個心跳讀數都有數字彈出來
都唔知準唔準的
用緊235
但買左之後好少跑步,太忙了
不過有時唔帶個心跳讀數都有數字彈出來
都唔知準唔準的

都係一個數姐,當佢準嫁啦,又無對比
garmin個樣麻麻地
請問Garmin行貨邊到平??
Pebble冇左 完全諗唔到買咩好
唯有等下年再決定
講真 買隻 三叔gear fit 2玩下好過

之前長沙灣廣場2期官方店做緊特價 依家唔知有冇

已完,到24號咋。
forerunner 235 用家, 電量可用 5 日, 防水/汗, 雙gps
夠玩

boxing day sales 買左隻
七除八扣,連一條黑色
Aud$210 大約港銀千一鬆d

對我黎講 HR 好緊要,冇佢要黎做咩

fitbit 個新 app 好撚正
http://www.jetsoclub.com/2016/12/apple-watch-sumsung-gear-fitbit-polar-xiaomi-band-jawbone-test-news-1225.html?m=1
gear fit 2緊貼小米手環排第四
冇garmin

誤差大到呢...
完全冇用 連係咪燒緊脂都唔會知

之前長沙灣廣場2期官方店做緊特價 依家唔知有冇

已完,到24號咋。

我都想知邊到平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞