2017年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike

係TBS先拍到套套都咁公式

一定會有大太陽,然後一下左面大頭,一下右邊大頭,大頭仲要影緊D演員出盡奶力忍緊屎嘅樣

連唔係池井戶潤嘅小巨人都一樣可以拍到咁

同Doctor-X一樣,明知D嘢係一鳩樣,但都照睇

同睇av差唔多道理

但個人感覺
陸王比起下町火箭我易投入好多
下町火箭我睇左一話就冇睇

如果陸王比跑步撚睇既話,應該直頭入晒劇都似

入撚晒戲

下町火箭解釋d零件同運作 邊有咁多人有興趣
好彩阿部寬撐到場
明天的約定 8.2%
監獄公主殿下 9.6%

兩套都正常收視

宮九收視不嬲唔高

預左架啦
明天的約定 8.2%
監獄公主殿下 9.6%

兩套都正常收視

宮九收視不嬲唔高

預左架啦

算係咁啦
帝一幾好睇
近來睇三套戲都有吉田鋼太郎 呢套最滿足

每次拍手我都笑左

仲有打鼓果到

睇返d角色設定抽水都抽得幾盡
係嫌套戲講太少周邊d人

用學生會選舉來比喻現實的政治幾好
永野芽郁連女一都俾人搶走埋

近排成日係電視見到佢老公個廣告
咁多巴打唔鍾意陸王
我覺又幾好睇
不過都估到啲套路
咁多巴打唔鍾意陸王
我覺又幾好睇
不過都估到啲套路

我都覺得陸王唔錯
講運動鞋一定有共嗚過火箭
雖然又係果d公式套路
總會有hihi銀行員工,總會大頭近鏡
不過有得睇下靚仔都夠
睇左半集陸王Ep1,劇情好狗血

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎
咁多巴打唔鍾意陸王
我覺又幾好睇
不過都估到啲套路

我都覺得陸王唔錯
講運動鞋一定有共嗚過火箭
雖然又係果d公式套路
總會有hihi銀行員工,總會大頭近鏡
不過有得睇下靚仔都夠

又唔係唔鍾意,不過好多次都係呢種氣圍呢種帶動情緒既發展,有時有d無癮

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

男新人佢真係差唔多最FIT又靚仔,仲係男女通殺個隻
BORDER波瑠篇幾正,睇埋最後個預告,贖罪超期待

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

佢而家順眼過Last Cop果陣

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

好男友feel

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

好男友feel

佢的確唔叫靚仔 係陽光男孩果隻
Lst cop之前都覺得佢冇乜特別
係麥野初個角色令成個人印象改變哂

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

間大學唔出名就唔提

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

好男友feel

識揀角色真係好重要

夏之咩個角色真係令人對佢改晒觀

見到呢個情景,好撚心痛

佢呢到演技好好喎

完全唔覺得佢靚仔 走先

好男友feel

識揀角色真係好重要

帝一嘅彈好啱佢 但唔知點解我會諗起汪東城
15歲扮23歲

http://www.hochi.co.jp/entertainment/20171017-OHT1T50200.html

點解會咁早熟

當年一公升眼淚SP成海璃子係咪差唔多?

完全唔覺得佢靚仔 走先

好男友feel

識揀角色真係好重要

帝一嘅彈好啱佢 但唔知點解我會諗起汪東城

比你提一提 即刻聯想到溝袁湘琴嗰套嘅汪東城
奶遙真係好正 西島又係做完美男人
15歲扮23歲

http://www.hochi.co.jp/entertainment/20171017-OHT1T50200.html

點解會咁早熟

當年一公升眼淚SP成海璃子係咪差唔多?

呢個個樣都似23歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞