2017年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?

日本名導園子溫上月初於twitter爆料,數臭一位男模於拍攝時因為開工前一晚與兩女子上床而遲大到,更爆該名男模自誇天生異稟,由於成田凌有份參演園子溫新片《新宿天鵝2》,故被指是導演口中的性慾旺盛大鵰男。

戶田又搵中一個賤男

我接受唔到

我嘅認知仲停留緊成田凌同廣瀨鈴一齊,點知咁快
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?

日本名導園子溫上月初於twitter爆料,數臭一位男模於拍攝時因為開工前一晚與兩女子上床而遲大到,更爆該名男模自誇天生異稟,由於成田凌有份參演園子溫新片《新宿天鵝2》,故被指是導演口中的性慾旺盛大鵰男。

戶田又搵中一個賤男

我接受唔到

廣瀨鈴比人食左
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?

戶田又搵中一個賤男

我接受唔到

廣瀨鈴比人食左

佢食人,人食佢
睇你點諗架者
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?

戶田又搵中一個賤男

我接受唔到

廣瀨鈴比人食左

佢食人,人食佢
睇你點諗架者

Suzu 個feel似肉食
深海魚男算唔算係本田翼演技上既代表作
板尾創路套情人劇幾好睇 內容真係同劇名一樣

有田主演 但個個都係睇本田翼
想問《戀愛香港》有冇得睇?
公仔箱同豬豬都唔見

有田做得幾自然 似做佢自己多啲

按摩

恋仲

按摩

套荒野唔係電影黎架咩 點解咁快有得睇

恋仲

bba

按摩

其實羽田個角色唔需要特別既演技架喎

平淡
只睇大波is ok
下集唔睇了

今晚播淺野忠信嗰套

下集唔睇咁大鑊

真係悶悶地
師奶生活太離地
如果西島係主線,只可以話兩集仲未帶到出嚟
睇綜藝好過

哈日劇個page讚到好撚好睇

可能唔啱我口味

可能啱師奶口味
我繼續睇都係3個女角姐

頂咁我咪做左半個師奶 我係覺得膠左啲 特別係打鬥位

我都唔覺話差 但一定冇個page讚到咁吸引

有田大叔真心like , 攪笑中帶出細微感情位,自然唔誇冇造作,掂,帶起成套劇

本田好靚女,長腿

有田大叔真心like , 攪笑中帶出細微感情位,自然唔誇冇造作,掂,帶起成套劇

本田好靚女,長腿

戀仲唔好咩
佢好似同野村周平
唔知點解睇靚女之餘都幾鐘睇好戲大叔

小日向民世套喜多善男又係好好睇,d戲

套野仲要多靚女,經典
想問《戀愛香港》有冇得睇?
公仔箱同豬豬都唔見

我都想睇

本田好靚女,長腿

戀仲唔好咩
佢好似同野村周平

睇到好憎野村 條仆街仔
各位粉絲久等了!大野智主演電影《忍者之國》有好消息了,在不斷努力之下終於喬到時間上院線囉~這兩天電影公司會公佈上映時間喔~
大家趕快餵飽荷包,準備到電影院見無門吧!

台灣..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞