2017年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
講開又講 帝一之國做咩賣廣告賣得咁勁

睇SUDA solo

佢而家撈埋唱歌 好似評價唔錯

一唱live 就....

之前上music station

我聽佢CD咋

聽日帝一同炒老細兩套日片打
兩套戲得一個禮拜可以打, 兩邊點都爭左先
各取所需啦

因為19號解憂正場, 呢兩套之後表現都唔太樂觀
我應該呢個星期六/日睇左佢先, 下個禮拜睇唔到

兩套都睇左, 兩套都算貼地, 老細好多野都貼地
而帝一就政治現實鬧喜劇化, 有留意下新聞就會識得笑
不過SUDA做帝一就好民王嘅演繹, 鍾意民王嘅帝一應該都好岩口味
最少尋晚帝一係好癲好多笑位

本身仲十五十六 聽你講完決定入場睇帝一先

我呢排最想入場睇的係解憂雜貨店同胰臟 mix都係其次

左手個位

左手個位

幾時有新歌

睇SUDA solo

我聽佢CD咋

各取所需啦

不過SUDA做帝一就好民王嘅演繹, 鍾意民王嘅帝一應該都好岩口味

mix真係睇男女主 個劇本冇乜興趣

左手個位

幾時有新歌

ナナナ

眼鏡

眼鏡一生
馬場個ig story
原來又到水曜
俾多次機會佢
http://www.cinema.com.hk/tc/movie/details/9967
大西北的朋友有福啦 元朗有得睇mix的優先場

左手個位

幾時有新歌

聽住恋のはじまり先
岩岩做左水魚入左百老匯個會員
有張免費飛送
岩岩做左水魚入左百老匯個會員
有張免費飛送

對我冇乜用 我一個睇戲一定係早場 而佢早場又冇得折
本田翼d表情想點
本田翼d表情想點

大波遙
醫院進化系列

本田翼d表情想點

大波遙

開咗第一集
一開頭件白色衫 緊身到
本田翼d表情想點

大波遙

開咗第一集
一開頭件白色衫 緊身到

你估奶遙呢個名流ga
本田翼d表情想點

大波遙

開咗第一集
一開頭件白色衫 緊身到

你估奶遙呢個名流ga

跑步鏡頭

睇SUDA solo

我聽佢CD咋

各取所需啦

mix真係睇男女主 個劇本冇乜興趣

Mix我覺得會好電視電影風格, 所以都唔會有咩期待
木村拓哉、長澤まさみと初共演 東野圭吾ベストセラー小説を実写映画化<マスカレード・ホテル>
https://mdpr.jp/cinema/detail/1720570

木村都要拍咁多戲
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20171012-00000502-sanspo-ent
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20171012-00000502-sanspo-ent
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

戸田恵梨香 歴代彼氏
松山ケンイチ
村上信五
綾野剛
勝地涼
加瀬亮

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞