2017年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
太太 請小心輕放 11.4%_11.3%
講開又講 帝一之國做咩賣廣告賣得咁勁

睇SUDA solo

佢而家撈埋唱歌 好似評價唔錯

一唱live 就....

之前上music station

我聽佢CD咋

聽日帝一同炒老細兩套日片打
兩套戲得一個禮拜可以打, 兩邊點都爭左先
各取所需啦

因為19號解憂正場, 呢兩套之後表現都唔太樂觀
我應該呢個星期六/日睇左佢先, 下個禮拜睇唔到

兩套都睇左, 兩套都算貼地, 老細好多野都貼地
而帝一就政治現實鬧喜劇化, 有留意下新聞就會識得笑
不過SUDA做帝一就好民王嘅演繹, 鍾意民王嘅帝一應該都好岩口味
最少尋晚帝一係好癲好多笑位

今晚睇帝一,希望正啦

佢近排拍到埋去米津玄師度出咗首歌勁爆

米津真係勁

睇SUDA solo

我聽佢CD咋

各取所需啦

不過SUDA做帝一就好民王嘅演繹, 鍾意民王嘅帝一應該都好岩口味

今晚睇帝一,希望正啦

米津真係勁

隻duet歌
連續買星期itunes第一

我諗20s最紅就佢
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20171012-00000502-sanspo-ent
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

戸田恵梨香 歴代彼氏
松山ケンイチ
村上信五
綾野剛
勝地涼
加瀬亮

都幾唔襯

睇SUDA solo

我聽佢CD咋

各取所需啦

今晚睇帝一,希望正啦

米津真係勁

隻duet歌
連續買星期itunes第一

我諗20s最紅就佢

呢隻新歌MV第一日youtube 過百萬view, 會唔會太痴線, 米津啲詞真係好正~~
https://headlines.yahoo.co.jp/hl?a=20171012-00000502-sanspo-ent
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

戸田恵梨香 歴代彼氏
松山ケンイチ
村上信五
綾野剛
勝地涼
加瀬亮

都幾唔襯

成日覺得戶田最後都係結唔到婚
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

戸田恵梨香 歴代彼氏
松山ケンイチ
村上信五
綾野剛
勝地涼
加瀬亮

都幾唔襯

前排仲傳緊佢同村上復合 點知
成田凌成日話自己大鵰
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?
成田凌成日話自己大鵰

幾時有啊?

日本名導園子溫上月初於twitter爆料,數臭一位男模於拍攝時因為開工前一晚與兩女子上床而遲大到,更爆該名男模自誇天生異稟,由於成田凌有份參演園子溫新片《新宿天鵝2》,故被指是導演口中的性慾旺盛大鵰男。
安達又可以加條愛情線

成田凌

坐隔離傾計就意氣投合

戸田恵梨香 歴代彼氏
松山ケンイチ
村上信五
綾野剛
勝地涼
加瀬亮

都幾唔襯

前排仲傳緊佢同村上復合 點知

希望唔好再遇渣男

第一行真係不能超越

第一行真係不能超越

第3張...

第一行真係不能超越

第3張...

崩壞了

第一行真係不能超越

第3張...

崩壞了

依家嘅戶田屌打上面全部啦.....排牙都玩成晚

點解佢兩個會有同一場戲架 邊忽似兩母女

第一行真係不能超越

第3張...

崩壞了

依家嘅戶田屌打上面全部啦.....排牙都玩成晚

補充返

係牙肉

點解佢兩個會有同一場戲架 邊忽似兩母女

個女咁細個就變到巨人咁
有冇人睇左太太第二集可以講下究竟值唔值得睇
木村拍長澤拍東野圭吾假面酒店
秋季劇終於開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞