2017年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
16 Like 0 Dislike
無字幕組做戀愛香港DIU就唔買

可能俾netflix香港區買左

diu只會買到富士、東視
間唔中就有朝日
TBS就根本唔會有

TBS長期比TBB霸住

但MBS又唔多見TVB有買
有無人睇左doctor x 第5季

致しません

致しません

比第4季好睇咗

好多政治梗

不過最大問題係,似乎好多角色會變做佈景板
鴻鳥真係好高質

好溫暖 好好睇

冇睇第一季會唔會接唔到 想開但又未睇前面

唔會呀 我都未睇第一季

第一季除左小栗子之外其實都係求其中間抽幾集出黎睇都唔會睇唔明

其實鴻鳥係單元劇
睇咗第2季第1集
基本上個質感同第一季近乎一樣
唔同嘅係可能班人同上季更加賣萌咗
喺轉咗主編劇情況都keep到水平好難得
雖然我覺得一開始離島個度同今集兩單生仔好似比較鬆散咗

奧貫薰條線有再係第2季提及返
有幕志田用佢視角望個B 睇到有啲心up

致しません

比第4季好睇咗

好多政治梗

大地真央一集收皮真係估唔到 之前仲寫埋落關係圖
Doctor X 冇左加地先生,少左啲火花
5年來首次Maru Maru Mori Mori
https://www.bilibili.com/video/av15404435/

睇笑天家的鈴木福 真係覺得佢大個左好多
太太小心輕放第2集
西島個笑容真係好正 希望佢可以演多d喜劇

今集初段講如何男人收藏AV完全寫實

生命的神秘
BTW,今集依然好老梗,西島依然好夢幻,正常男人都唔會咁陪老婆去癲

我總係覺得西島係final boss 身手應該仲勁過綾瀨遙

西島都似係特務feel

Mr and Mrs Smith,金城一紀咁寫最安全
睇完新宿seven 又幾好睇

不過家入真係出嚟剩係送菜

同埋仲以為佢有主題歌唱tim

臨尾佢揹住個結他俾錢乞衣

丁家人做主演點會讓首歌比你

丁家人做主演點會讓首歌比你

睇錯做丁家入

致しません

比第4季好睇咗

好多政治梗

會唔會之前又走番番黎

btw 睇完cb3 再睇doctor x
安達真係不知所謂
鴻鳥仲keep到水準 唔知整唔整到小栗果2集咁高質
而家經過逃恥一役星野源個角色順眼哂

經過うちの夫 松岡都正咗好多

致しません

比第4季好睇咗

好多政治梗

會唔會之前又走番番黎

btw 睇完cb3 再睇doctor x
安達真係不知所謂

加地醫生拍完Doctor Y之後唔見咗

經過うちの夫 松岡都正咗好多

不嬲佢都好正
係迅雷而家block晒定點 我無論新劇定以前down緊啲link全部都話咩法例關係唔比down
係迅雷而家block晒定點 我無論新劇定以前down緊啲link全部都話咩法例關係唔比down

如非必要都唔用支那野啦

如非必要都唔用支那野啦

唔係迅雷就百度盤架啦 舊劇好多都要迅雷

如非必要都唔用支那野啦

用web版百度網盤離線下載 再gen條link用IDM下載
如果百度離線唔到 迅雷都大機會唔得
出世先
估唔到最尾係走佬

如非必要都唔用支那野啦

用web版百度網盤離線下載 再gen條link用IDM下載
如果百度離線唔到 迅雷都大機會唔得

係要死harddisk先咁對我 啲高清舊劇mola mola
REVERSE先睇到第二集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞